Konu: Mars_Refvylondels - Retarted RP  (Okunma sayısı 104 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.10.2023 22:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mars_Refvylondels @v1rp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Uzatmayacağım, meslek yapıyordum ve normal bir şekilde yolda gidiyordum, kavşağa geldim ve dönmem gerekti, dönerken arkadaş motoruyla hızlı bir şekilde geliyordu ve çarpıştık. Kendisi motorundan düştü, hata sadece ben de olmamasına rağmen 'Özür diledim' sonrasında hiç bir role girmedi, sadece kalktı emote bile vermeden tamamen meslek aracı olduğu, beni indirirse aracın silineceği farkındalığıyla beni araçtan attı ve aracım silindi.

Sonrasında anlık sinirine yenik düşmüş olacak ki "Bırakayım mı" yazdı ama iş işten geçmişti, zamanımı çaldı sonuç olarak. Şimdi savunmasını "Bana çarptı ve sinirlendim, rol icabı araçtan attım meslek aracı olduğunu bilmiyordum" diye yapabilir ama araçtan atma emotesi vermedi, bir şey yazmadı, bana rol fırsatı vermedi sadece kendi çapında geldi araçtan açtı ve aracım silindi. Benim ona bilerek çarptığımıda söyleyebilir olayı başka bir yere çekip, böyle bir şey olsa bile ihlale ihlalle karşılık vermiyoruz, şikayet açabilirdin sende aynı benim şu an OOC sana oyundan ana bacı kaymayıp, şikayete başvurduğum gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Biz bu oyuna bir zaman ayırıyoruz, bu mesleği yapmak için bir zaman ayırıyoruz ve bunu inceleyen admin hiç meslek yaptıysa böyle bir şeyin ne kadar tilt edici olduğunu anlamıştır az çok, sabırsızlıkla sonuçlanmasını bekliyorum. Ekstra olarak, arkadaş daha önce birkaç kez daha Trolling, Retarted RP gibi şeylerden ceza almış, yapmayı sevdiği ihlaller anladığım kadarıyla.

#1 - 30.10.2023 22:26
Kendisi aracıma çarptı ben de sinirlendim, bu kesinlikle beni haklı çıkarmaz. Yaptığım için kendisinden özür diliyorum, iyi forumlar.

#2 - 01.11.2023 13:39
Mars Refvylondels karakteri Carjacking kapsamında ceza alacak.