Konu: Arthur Aleskevich @Massive , @Avenger7 Şikayet.  (Okunma sayısı 101 defa)

#0 - 18.11.2023 02:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Arthur Aleskevich @Massive  , @Avenger7

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  16/11/2023 - 22:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Arkadaşların birliği yeni olmasına rağmen illegal kural ihlali yaparak kafalarıan göre mekanıma çökmeye çalışıyorlar agresif RP gerçekleştiriyorlar.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların birliği yeni olmasına rağmen illegal kural ihlali yaparak kafalarıan göre mekanıma çöküyorlar agresif RP gerçekleştiriyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar fazla agresif en ufak rolde brawl, gun rp peşindeler.

#1 - 18.11.2023 03:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Arthur Aleskevich @Massive  , @Avenger7

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  16/11/2023 - 22:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Arkadaşların birliği yeni olmasına rağmen illegal kural ihlali yaparak kafalarıan göre mekanıma çökmeye çalışıyorlar agresif RP gerçekleştiriyorlar.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların birliği yeni olmasına rağmen illegal kural ihlali yaparak kafalarıan göre mekanıma çöküyorlar agresif RP gerçekleştiriyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar fazla agresif en ufak rolde brawl, gun rp peşindeler. Üstelik bunu yapan şahıslar R19 bu arkadaşlar bu şekilde rol yaparsa nasıl birliktekilere yol gösterecek.

#2 - 18.11.2023 03:07
Şikayet yetersiz, ama yinede savunma gelicek.

#3 - 18.11.2023 09:40
PUHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAH birlik olarak hem senden bıktık birde şikayet açıyorsun
« Son Düzenleme: 18.11.2023 09:43 Massive »

#4 - 18.11.2023 09:49
Bilgisayarı sıfırladığım için sadece bulabildiğim SS'ler yani birlik olarak sizlerden bıktık birde utanmadan şikayet açabiliyorsunuz ya siz aynı şekilde agresif rollerinize devam ettikçe bizlerde sizlere aynı tavırı göstereceğiz her seferinde aynı tepkiyi alacaksın. Agresif tavırlarınızı hoodumuzun önünde yapmayı artık bırakın. "BEN POSCHEVONUN SON KALESİYİM, POSCHEVOHUNUN DEVAMIYIM" Bu tarz düşüncelerden de vazgeçin artık. Her birlik bir gün kapanır ve devir daim eder her zaman kural böyledir diğer birliklere bakabilirsiz. İyi forumlar dilerim.  :minigun: :uzi:
« Son Düzenleme: 18.11.2023 09:56 Massive »

#5 - 18.11.2023 10:13
Sürekli gelip adamlarımı kışkırtıp ardından şikayet açabileminiz nasıl bir yüzsüzlük onu idrak etmeye çalışıyorum tanıtımı attığımız ilk günden belli saçma sapan hareketler sergiliyorsunuz adminin sizi uyarmasına rağmen halen benim hood bölgeme gelip birliğindeki oyuncuları rahatsız ediyorsunuz kimse sizin saçma salak boş beleş egonuzu veya salak salak hareketlerinizi kaldırmak zorunda değil beyin yaşınızı biraz ilerletin iyi forumlar

#6 - 18.11.2023 13:56
Sürekli gelip adamlarımı kışkırtıp ardından şikayet açabileminiz nasıl bir yüzsüzlük onu idrak etmeye çalışıyorum tanıtımı attığımız ilk günden belli saçma sapan hareketler sergiliyorsunuz adminin sizi uyarmasına rağmen halen benim hood bölgeme gelip birliğindeki oyuncuları rahatsız ediyorsunuz kimse sizin saçma salak boş beleş egonuzu veya salak salak hareketlerinizi kaldırmak zorunda değil beyin yaşınızı biraz ilerletin iyi forumlar

Olay Zi_Li adlı karakter geçmişte olan tüm rolleri sildikten sonra yaşandı dostum. O gün tüm roller silindi geçmişte olanları bahane edemezsin.

#7 - 18.11.2023 14:00

Olay Zi_Li adlı karakter geçmişte olan tüm rolleri sildikten sonra yaşandı dostum. O gün tüm roller silindi geçmişte olanları bahane edemezsin.
PUHAHAHAHAHAHAHAHAHA Birlik olarak senden bıktık kardeşim rica ediyorum artık sal bizi.
« Son Düzenleme: 18.11.2023 14:03 Massive »

#8 - 18.11.2023 15:13
Savunma yeterli görüldü ancak Shamil Berbatov sivil bir karakter olarak yeni açılmış olsa dahi bir birliğe kafa tuttuğu için Fear RP kapsamında cezalandırılacak.