Konu: [20.10.2023] Mauro_Ricciardi - Power Gaming - Yasaklı İsim.  (Okunma sayısı 130 defa)

#0 - 20.10.2023 19:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    Mauro Ricciardi @ByQuartez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Max Kanner @cagci

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Screenshoot'da mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yasaklı İsim - Power-Gaming

Alıntı
3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
- Herhangi bir rol yapmadan bir mülkün, eşyanın sistemsel satışını yapmak
- Rol yapmadan karakterleri gasp etmeye çalışmak
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
- Hastanede doktor varken koşarak /tedaviol yazıp çıkmak
- Restoran/bar/cafe, yemek tezgahı vb. yerlerde stoktaki ürünleri rolsüz satın almak veya satmak

6.1. İsim Kuralları: Karakter isminizi belirlerken aşağıdaki hususlara dikkat etmelisiniz:
- Ünlü, tanınmış kişilerin ismi veya buna yakın isimler kullanılamaz. Aynı şekilde başka platformlardaki bilinen karakterleri kullanılmamalıdır. Eğer başka platformda size ait bir karakter ise bir sorun bulunmamaktadır.
- Oyunlar, filmler veya dizilerdeki karakterlerin isimleri veya yakın isimler kullanılamaz.
- Karakterinizin özgeçmişinden alakasız karakter isimleri kullanılamaz. Örneğin Vladimir adında Meksikalı bir karakter açmamalısınız. İsim seçerken karakterinizin uyruğunu dikkate alarak isim aramalısınız.
- İsimler mantık çerçevesinde ve güncel isimler olmalıdır.
- İsimler popüler kültüre referansta bulunmamalı, espri veya şaka içerikli olmamalıdır (Sui_Chin gibi)
- İsimler Türkçe kökenli veya Türkçe isimlere referans olacak şekilde belirlenmemelidir.
- İsimler herhangi bir özel karakter (ł, ą, ş, ö, ğ, vb.) içermemelidir.
- İsimler karakterin kimliğindeki gibi olmalıdır, lakap isim olarak kullanılmamalıdır. (Killa_Johnson gibi),

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler bize çarpıyor agresif yapıyor birşey demiyoruz, kovalıyorlar araçlarına çarpıp düştüğümüzde inip emote vermeden saldırıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ben saldırmıyorum kenarda durduğum halde, gelip bana saldırıyorlar. Gereken cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 20.10.2023 20:12 xqsxmih »

#1 - 20.10.2023 19:56
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.10.2023 20:32
Öncelikle merhaba,

*Noob DM* dedikleri olay şu şekilde oluyor. Kişiler Faggio motorla ters şeritte sürerken bize çarpıyor. Öncesinde tanışmamamıza rağmen ismimle seslenip trollüyorlar. Biz "Ters şeritte işiniz ne?" yazınca arkadaşı tersliyor ve kaçıyorlar. Bir dakika sonra tekrar gelip bilerek bize çarpıyorlar ve o sırada motordan düşüyolar ve aynı yerde brawl başlıyor. Arkadaşın SS'inde de göründüğü gibi ilk arkadaşı bize saldırınca bizde karşılık veriyoruz. Tony_Marchese ve Ethan_Buck'ta olaya şahit.

https://i.hizliresim.com/lsljyt6.JPG

2. konuya gelirsek internete Italian Name Generator yazıp siteden italyan isimlerine bakarsanız bir kaç değiştirme sonucu Mauro ismini veya Ricciardi soyadını bulabilirsiniz. Onun dışında instagram da küçük bir araştırma ile aynı isim soyisime (Mauro_Ricciardi) bir çok kişi çıkıyor.

https://i.hizliresim.com/42jlkq0.JPG
https://i.hizliresim.com/c2x55ul.JPG
Aşağı indikçe bir sürü hesap çıkıyor ama savunmayı daha fazla uzatmak istemiyorum. Kararı admin ekibine bırakıyorum.

#3 - 20.10.2023 20:37
Tekrardan iyi akşamlar. Faggio'yu ben sürmüyordum dostum ilk bunu belirtiyim, orada arkadaşıma yazacakken chate yazdım kusura bakma. Hoodunda sana karşı fear sergiliyorum saldırmıyorum. Orda bilerek sana çarpmıyoruz zaten vdm atmaya kimse meraklı değil. İsmine gelicek olursak, Attığım şablonun, ikinci mısrasını okunamı dikkate almanı isterim. Tekrardan iyi forumlar.  :sampanya:

#4 - 22.10.2023 17:14
Mauro Ricciardi karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.