| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @scofieldbutsad - Cornelius Clemente Olaya dahil olan şahit karakter adı: O ortamda olan herkes. Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.10.2023 - 23.49 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:yetersiz oyuncu profili
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: PART-1
Oyuna girdiğimde reklamlara bakıp bir barın açık olduğunu gördüm ve oraya gittim. Barın önünde bir kalabalık toplanmış hararetli şekilde konuşuyorlardı ve kavga etmek için arka tarafa geçtiler, kabalığı takip ettiğimde Leo Delgado'nun Cornelius Clemente'e saldırdığını gördüm bu sırada Cornelius /q atarak rolden kaçtı. Bara girdim ve kimse olmadığı için dışarı çıktım, olay bundan sonra patlak verdi. Cornelius durduk yere bana sarmaya başladı, küfür edip gereksiz agresif role girdi, bende buna karşılık kavga rolü çıkarttım ama gel gelelim Cornelius bir araca binerek canını doldurdu. Ben rolüme devam ettim ve Cornelius'a "peygamberini s****rim dedim." Bildiğiniz üzere Hristiyanlık inancında da peygamberler vardı fakat Cornelius ooc hareket ederek "şehitlerini si*****" diyerek tamam ooc hırslarla yazılmış saçma sapan bir küfür etti.
PART-2
Kavga bir süre daha devam etti, Cornelius karakteri beni düşürmeden önce kaçtım ve bir süre bir yerde saklandım fakat dostumuz yasaklı kamera modu ile etrafı izleyip yerimi gördü ve eliyle bulmuş gibi direk yanıma geldi.
PART-3
Olaylar uzadıkça uzadı, Cornelius Clemente ve Sanchez Lovato bana saldırdı düşüremedi, Cornelius tekrar araca binip kahkaha atarak rol dışı hareketler sergilemeye devam etti.
Not: Ben sürekli ortamdan ayrılmaya çalışsam da dostumuz inatla saçma sapan hareketlerine devam etti, bir rol yapacaktım ağzımdan burnumdan getirdi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Part-1
Bu kısımda ooc hırslarla şehitlere küfür ediyor.
Part-2
Videoda görüldüğü gibi animasyona giriyor fakat hareket etmiyor, yasaklı kamera modu ile olduğum yeri görüp direk yanıma geliyor.
PART-3
Burada da iki kişi saldırıyor fakat düşüremiyorlar Cornelius arabaya biniyor.
Ek açıklamalar(varsa): Legal roller yapmak için alt karakterime geçtim, oyuna girdiğime gireceğime pişman etti, bana kalırsa sunucudan tamamen yasaklanması gerekiyor, en kötü ihtimalle alt karakteri yasaklanıp ceza ana karakterine verilebilir.