Konu: Dante_Reira [08.10.2023]  (Okunma sayısı 451 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.10.2023 02:24
.
« Son Düzenleme: 13.10.2023 00:18 YUCA THE GREAT »

#1 - 08.10.2023 02:54
Selamlar, sevgiler @YUCA THE GREAT nasılsın? umarım iyisindir.
şikayette olan video silinirse diye YT kısmı yuca hileden ban yediğin zamanı çabuk unutmuşsun ya sen laglısın yada game speed açmışsın çünkü animasyonun başında değil sonunda sıktı olarak gözüküyor sorun tamamen sende
bu da "senin görmediğin" stun yediğim kısım  :garip:
ek olarak orada konuyu god şikayetine çevirmeyi denemişsin, senin ardından @tr_ouz bir ilk gerçekleştirip silahlı adamı dövmeye kalkıyor ve düşüyorum

son ek, şikayette adı geçen 1 kişi dışında geri kalanların hileden ban yemesi biraz..
« Son Düzenleme: 08.10.2023 03:21 n0thingV »

#2 - 08.10.2023 17:14

Alıntı
14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
- Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
- Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.

Alıntı
@tr_ouz bir ilk gerçekleştirip silahlı adamı dövmeye kalkıyor ve düşüyorum

Bana karşı olan bir iletiyi ben de cevaplıyayım. Japon, Çinli iki ırk arasında olan agresif roller tamamen sunucu yönetimin planları ile yapılan şeyler ve oradaki sıkıntı tr_ouz'un bunu yapmasından ziyade brawl rollerinde neden silahlara davranıldığıdır.
Spoiler: GösterGizle

Yukardaki ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi geldiğimiz zaman atığımız emotelerden brawl rolleri çok açık. Zaten birlik R20 bile sonrasından birlik üylerinden birine ulaşıp neden silah çekildiğini sorguluyor. Ama bilmiyor ki çatılara /uyular atılmış silahlılar yerlerini almış. İki birlik arasında seneryo biraz ilerlesin bu hikayeler sadece ooc duyurularda kalmasın diye bir rol başlıyor ama gunrp zevkiniz ağır bastı tabi.
Birlik liderini ve birliği ile bir sıkıntım yok her kasada bir kaç elma sıkıntılı olabilir. Gelecek zamanlarda rolde görüşürüz.  @n0thingV

#3 - 08.10.2023 20:20
şikayetle uzaktan yakından alakam yoktur ama şunu merak ettim

@Efecho  bu infoyu tam olarak nereden aldın merak ettim de :)

#4 - 08.10.2023 20:55
Arkadaşlar, olayları saptırmayın. Efecho veya Anomaly ile rollerin veya bu şikayetin alakası yok, şikayete savunma yapması gerekiyorken saçma sapan iletiler oldu yine şikayette. @n0thingV Kanka ne telsizi ayıptır sorması? Biz hood baskını attığımız sırada Tamirhane kapısı çekiciler çekilmiş. Anomaly çatıda silahla yere yatmış bunların infosunu nasıl aldınız akıllara takılıyor ama sorgulamıyorum burası seni veya bu şikayeti ilgilendirmiyor. Savunman bittiyse sonuç bekliyelim.

#5 - 08.10.2023 23:09
Selamlar, sevgiler @YUCA THE GREAT nasılsın? umarım iyisindir.
şikayette olan video silinirse diye YT kısmı yuca hileden ban yediğin zamanı çabuk unutmuşsun ya sen laglısın yada game speed açmışsın çünkü animasyonun başında değil sonunda sıktı olarak gözüküyor sorun tamamen sende
bu da "senin görmediğin" stun yediğim kısım  :garip:
ek olarak orada konuyu god şikayetine çevirmeyi denemişsin, senin ardından @tr_ouz bir ilk gerçekleştirip silahlı adamı dövmeye kalkıyor ve düşüyorum

son ek, şikayette adı geçen 1 kişi dışında geri kalanların hileden ban yemesi biraz..
@Lia savunmam burada, stun yediğim bariz bir şekilde açık, sonuçlanabilir

#6 - 08.10.2023 23:14
Kışkırtıcı iletiler temizlenecek, şikayet bölümünde sadece savunmanızı yapın. Şikayet sonuçlanana kadar kilitli.

@beta the greatest , planlı yapılan bu rollerin hepsinden haberim var, çünkü biz planlıyoruz zaten.
IC olarak da nereden haberim olduğunu söyleyeyim, için rahat etsin. Piazza ile yaptığım görüşmede “gece saatlerinde buralar tehlikeli, sen bu gece burada olma” sözüne karşılık yolda 7 motorlunun garajıma geldiğini görüyorum, bir şeyler olacağını tahmin etmek zor değil. Rolü iptal eden de benim zaten ki olay bu tarz durumlara dönüşmesin diye.

Keyif almaya bakın, şikayet yaşanan rollerden bağımsız.

#7 - 13.10.2023 00:17
Kendi insiyatifimle şikayeti geri çekiyorum.