Sen bir kere zaten "FEAR-RP" ve "ONAYLI-HOOD" diye iki kelimenin ardına sığınmışsın, kendini aklamaya çalışıyorsun. Benim rol yaptığım yerde senin iki tane rütbe 20'de birlik üyen var rütbe 19 - 18 ve 17'lerinde dahil hepsi orada ve rol yapıyor. Outsider adamsın onlara laf hakkı düşmüyor da sana mı düşüyor? O sahnede benim üzerimde silah yoktu, Dick Hendrciks rolü sonrası masa toplandı ve silahların ortaya çıkarılmaması söylendi, bende bunun üzerine silahlarıımı zaten eve bıraktım. Normalde olsa inan ki orada seni vururdum. Üzerimde olmayan bir şeyden dolayı şuan zaten iftira atıyorsun, ben böyle bir şey yaptıysam kanıt alır şikayet oluşturursun. Gelip bir kural ihlaline kural ihlaliyle karşılık veremezsin. Ben böyle bir şey zaten yapmadım, yaptığımı iddia ediyorsan kanıtlarını sunmalısın. Yaptığın salak saçma haraketleri ben görüntüledim ve sunucu huzurunu bozacak, kurallarına da uygun olmayan haraketlerin var. Benimle istersen on yıllık bir samimiyetin olsun bu sunucu kurallarının dışına zaten çıkamazsın, benimle samimiyeti olan adamlar gördüğün üzere kural ihlaline girmiyor. Ben hem seni tanımıyorum hem de Pablo karakteirnin sana tanıdık demesi senin kural ihlali yapabileceğini gösteren bir unsur değil. Zaten yaptıklarının kanıtı mevcut. Karşı taraftan bir ileti gelmediği sürece benden gelmeyecek, iyi günler ve iyi forumlar diliyorum. 
Daha düzgün konuş kardeşim, çocuk yok karşında. İhlal yapmadım diyorsun, bir de kandırıyorsun, güzel. "tekerlekleri indirmişim iyi" bu cümleyi kullanıyorsun, yumrukların ile mi indiriyorsun tekerlekleri? Yönetimi kandırıyorsun bir de.

Komik. Senin yaptığın roller çok düzgün, haklısın. Hardy Wright, çocuk karakteri. Troll yapmadım, ilk sen geldin saçmaladın, buna rol diyorsun tabii. Sonra sıktın, Pablo Wheeler tanıdık dedi, çato vs. dedi. Tanımıyorum tabii seni, tanışmakta istemem açıkcası. SS sunmama gerek yok, sen benim yerime gerekli SS'leri sunmuşsun, iyi geceler.