Konu: Martin Clark  (Okunma sayısı 138 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.11.2023 01:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martin Clark @BeratAydın

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zoe_Leclerc @Wonth

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11.2 Meslek Çalışanlarına Karşı Roller, Meslek Esnasında İllegal Rol: Taksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır. Aynı zamanda meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz. Ancak karakter sistemsel mesleğe dahil olmasına rağmen meslekle alakalı bir şey yapmıyorsa bu kural ile korunmamaktadır. Örneğin taksici olarak işbaşında olup taksicilik yapmıyorsa güvenli bölgede olmadığı sürece illegal rol yapılabilir. Mesleğin olay anında yapılıp yapılmadığı konusunda kararı oyun yetkilisi verecektir. Meslek ile gelen sistem, araba vb. hiçbir araç amacı dışında kullanılamaz. Duraktan alınan taksi veya limandan alınan kamyon ile polisten kaçılamaz.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Polisler tarafından box'a alındım fakat arkadamda bir boşluk var görüldüğü gibi oradan kaçacağım an arkadaş arabasını bilerek durdurdu ve PM'den şikayet açacağımı söyledikten sonra araçtan inip koşmaya başladım ardıdan beni arabayla kıstırmaya kalkıştı ve şahısın karakteri illegal.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 06.11.2023 02:07
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.11.2023 14:37
@BeratAydın 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#3 - 06.11.2023 15:24
Yaptığım doğru ama ben meslek yaparken arkadaş ters yönden gelip bana çok hızlı bir şekilde çarptı daha nasıl arabasını sürüp kaçmaya çalışıyor ? kaza rolü yapması lazım oradaki polislerde bunu gördü zaten Chris Blanchett  e sora bilirsiniz, ayrıca kıstırmaya çalışmadım arkadaş kendi uyduruyor bunu inip kaçtıktan sonra zaten bende meslek yapmaya devam ettim.
« Son Düzenleme: 06.11.2023 15:32 BeratAydın »

#4 - 06.11.2023 15:42
Yaptığım doğru ama ben meslek yaparken arkadaş ters yönden gelip bana çok hızlı bir şekilde çarptı daha nasıl arabasını sürüp kaçmaya çalışıyor ? kaza rolü yapması lazım oradaki polislerde bunu gördü zaten Chris Blanchett  e sora bilirsiniz, ayrıca kıstırmaya çalışmadım arkadaş kendi uyduruyor bunu inip kaçtıktan sonra zaten bende meslek yapmaya devam ettim.
Neden ben durduğumda devam etmedin? Ben koşarken devam ettin yaptığın kasıtlı dostum kendini haklı çıkarmaya çalışma.

#5 - 06.11.2023 15:44
Kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum dostum sen söyle hadi çaprtın mı çarpmadınmı ?

#6 - 07.11.2023 14:04
Martin Clark karakteri Non RP gerekçesiyle cezalandırılacak.