Konu: Adam_Hilt / Deathmatch + TROLL  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2023 21:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adam_Hilt @Fuhrer

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21:11 01.10.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısla daha önceden hiçbir rolüm yok, samimiyetim yok. İşletme bahçesine gelerek insanları yumruklayıp yere düşürüyor, küfürler ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yüklü miktarda para bağlayıp, üstüne VP ile ekstra paketler alıp da rol yapmaya çalıştığım bir ortamda bu tarz saçmalıklara uğrayıp emeklerimin ve paramın boşa gitmemesi adına gerekli işlemin yapılmasını rica ediyorum.
 -Ekstra: SS'ler incelendiğinde konudan bağımsız şekilde mekana gelip saçma şekilde tanımadığı birine küfür edip sonra da birden herkese saldırması, HP Bar'larımızdan da anlaşılmaktadır.

#1 - 01.10.2023 21:24
Arkadaş yatırdığı paralarla sanırım VICE ROLEPLAY'da 3-0 önde olduğunu sanıyor, burada OOC market yatırımlarının tamamen kendisine yönelik olduğundan bi haber sanırım.

SAVUNMA:
Aktif BRAWL rolü ortamında bulunuyor, bu sırada arkadaşa bir kaç yumruk vuruyorum. Kapıştığım Ada karakterinin Dayanıklılık seviyesinin '20' olması dolayısıyla arkadaşa bazı yumruklar isabet etmiş olabilir. Fakat bu durumda ortamdan uzaklaşmaması onun zararına oluşan bir olaydır.
Extra olarak orada kişiyi kaldırmak için role girdim, fakat arkadaş aktif rolde AFK attığından dolayı rol yapmadığımı düşünüyor olabilir.
İlgili kanıtlar ektedir;
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

#2 - 01.10.2023 21:37
Arkadaşın, Ada karakteri ile birlikte benim rol ortamıma gelip, hiçbir şekilde role dahil olmadan karakterime küfürler yağdırması için, ya da Ada ile brawl atması için dahi bir sebebi yok. Chat okunduğunda brawl rolü değil, noob-dm olduğunu anlaşılıyor zaten. Birlikte gelip benim rol ortamımı baltalama hakları yok. Koskoca ortamda en dip köşeye gitmeme rağmen etrafımda döne döne özellikle gelip vurdu arkadaş. Bana, diğer arkadaşlara. İlk ss'de 124 hp var, son ss'de 6 hp ve daha sonrasında ise yerdeyim. Böyle saçmalıklara dahil olmak istemiyorum.

Ve evet, para yatırıyorum oyuna rollerime daha iyi bağlanıp oyundan daha fazla zevk alabilmek için. Tanımadığım birisi gelsin rolümü baltalayıp dm atsın diye değil. Bu en doğal hakkım.

#3 - 01.10.2023 22:14
Arkadaşın, Ada karakteri ile birlikte benim rol ortamıma gelip, hiçbir şekilde role dahil olmadan karakterime küfürler yağdırması için, ya da Ada ile brawl atması için dahi bir sebebi yok. Chat okunduğunda brawl rolü değil, noob-dm olduğunu anlaşılıyor zaten. Birlikte gelip benim rol ortamımı baltalama hakları yok. Koskoca ortamda en dip köşeye gitmeme rağmen etrafımda döne döne özellikle gelip vurdu arkadaş. Bana, diğer arkadaşlara. İlk ss'de 124 hp var, son ss'de 6 hp ve daha sonrasında ise yerdeyim. Böyle saçmalıklara dahil olmak istemiyorum.

Ve evet, para yatırıyorum oyuna rollerime daha iyi bağlanıp oyundan daha fazla zevk alabilmek için. Tanımadığım birisi gelsin rolümü baltalayıp dm atsın diye değil. Bu en doğal hakkım.

Para yatırman seni 1-0 önde başlatmıyor, aldığın haklar sana özel bu bir şeyi değiştirmez. Rolünü baltalamıyorum, gerekli karakter rolünü yapmıyorsun ekstra girmek istediğim rolde afk atıyorsun.

Süreçte 20-20 kas ve dayanıklığı olan 2 kişi brawl atarken arasında kalıyorsun. Yapılacak bir şey yok, o kadar yakında durmak yerine ortamdan uzaklaşmayı karakterin seçebilirdi.

#4 - 01.10.2023 22:37
extra olarak attığın sslerde herhangi bir vuruşum yok üzerinde

#5 - 01.10.2023 22:46

Para yatırman seni 1-0 önde başlatmıyor, aldığın haklar sana özel bu bir şeyi değiştirmez. Rolünü baltalamıyorum, gerekli karakter rolünü yapmıyorsun ekstra girmek istediğim rolde afk atıyorsun.

Süreçte 20-20 kas ve dayanıklığı olan 2 kişi brawl atarken arasında kalıyorsun. Yapılacak bir şey yok, o kadar yakında durmak yerine ortamdan uzaklaşmayı karakterin seçebilirdi.

Benim "oyuna para yatırdım herkesten üstünüm, herkes bana biat edecek" gibi bir hükmüm yok zaten. Saçma saçma konuşup durma. Hâlâ daha 2 kişi brawl atarken arada kalıyosun diyosun. Brawl attığın mekanda ne işin var kardeşim? Git poschevoların mekanında brawl at, git banditsde brawl at ne bileyim git başka bir yerde brawl at gelip de benim rol ortamımı küfür ederek baltalayıp birlikte geldiğin adamla hiçbir sebep yokken brawl atıp etraftaki herkese yumruk sallama. SS yerine video kaydı alsaydım bu kadar konuşturmazdım seni, o yüzden böyle rahat davranıyosun. Zaten ss'de olabildiğince uzaklaşmışım sizden kendi mekanımda sizin saçma rolünüzden kaçıyorum. Özellikle uzaklaştıkça gelip vuruyosun. Hadi bir vurdun, iki vurdun.. 124hp karakteri 6 hp'ye ve oradan da yere düşürene kadar vurmanın ne anlamı var? Sen benim mekanıma gelip saçma şekilde yanındaki arkadaşınla brawl atacaksın diye ben kendi mekanımdan mı gideyim? Nasıl bir düşünce yapısı bu? Ayrıca oyuna para yatırıp da sağa sola sıkıntı çıkaran, gelip de insanların rolünü baltalayan ben değilim sensin. Kendi arkadaşın bile bana hakediyorsa aç şikayeti, ben zaptedemiyorum bunu diyor. Ne anlatıyosun?

#6 - 01.10.2023 22:50
Matt Herman ve Curtis Shepherd karakterleri de olaya şahit olan isimler. Aynı şeyi onlara da yaptın. @ALPHA @Skywint.. Gerek duyulduğunda şahitlik yapacaklarına inanıyorum.

#7 - 01.10.2023 23:36
Şahitliğimi onaylıyorum, Adam karakteri garaja gelip hiç bir rol sergilemeden birbirlerine vurmaya başladılar arada bize de vuramaya çalışıyorlardı, arkadaş parayı basıp kas seviyesini 20 yapınca durmadan etrafa saldırma isteği doğuyor heralde.
« Son Düzenleme: 01.10.2023 23:38 Skywint »

#8 - 02.10.2023 12:32
Karakter ceza alacak.