Konu: Maskeli_38823 -Meta  (Okunma sayısı 248 defa)

#0 - 28.09.2023 16:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_38823 @C3ycey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Attığım video linkinde mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Meta
Alıntı
Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Metagaming kuralını ihlal eden genel örnekler:
- Sesli sohbet, /pm gibi kanallardan yer bildirmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Andayev birliği üyesi olan bir Sanchez motorlu arkadaş beni kovalarken başka bir Andayev üyesi benim oradan geçeceğimi nasıl öğrendiyse çoktan motorundan inmiş,gelmemi bekliyor.Sonra da düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://clipchamp.com/watch/naDwB1Oqh5n

Ek açıklamalar(varsa): Şahıs oradan geçeceğimi ya ooc yollardan arkadaşlarının bilgilendirmesiyle öğrendi ya da ESP kullanıyor,başka açıklaması yok.

« Son Düzenleme: 29.09.2023 15:40 Fragrantrock »

#1 - 29.09.2023 14:45
@C3ycey Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 30.09.2023 13:51
Merhaba;

Arkadaşı kendi hoodlarından takibe çıkıyoruz. Sonrasında Idle, Little Moscow, PD civarı kaçmaya başlıyor. Kiril ve Kavacki karakteri önde ben arkada takibe başlıyoruz. Ben PD taraflarında takibin arkasında kalıyorum sonrasında Idle taraflarında yine yaklaşıyorum. Sonrasında Glen Park'a gidiyorlar ben orda gözden kaybediyorum zaten hem bizimkileri hem onu. İlerlemeye devam ederken tam o bölgede motordan düşüyorum. Motoru kaldırırken araç ve silah sesi duyuyorum sonra bekliyorum o bölgelerde olabileceklerini bildiğim için. Sonra karışma çıkıyor ve vuruyorum. SS ler mevcut takip ettiğime dair ama Idle'dan sonrasını SS alamadım çünkü gözden kaybettiğim için hızlı bir şekilde kovalamacaya dahil olma çabası verirken f8'e basmayı unutuyorum. Mesaj atıyorum mesaja cevap gelmiyor böylece kovalamacanın devam ettiğini anlıyorum.

Spoiler: GösterGizle

SS 4'te sol tarafta gözüken siyah nokta Kavacki karakteri olmalı benim bilgisayarımdan dolayı görüş uzaklığı kısıkta oynuyorum ve tam yüklememiş karakterle motorunu. SS 6'da da gözüken araç senin zaten, solundaki kişide Kiril olmalı yanlışım yoksa kaç gün oldu tam hatırlayamıyorum videonun öncesiyle de bir şikayet açmıştın arası varsa videoyu gönder ve görelim. Eğer bir ihlalim varsa hiç sıkıntı yok. İyi günler dilerim.

Bu olayın öncesinde yine seni vurmaya çalıştığımıza dair bir kanıt var yani yine seni kovalıyoruz seni tanımama gibi bir durumda söz konusu değil onu da şu şekilde bırakayım.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 30.09.2023 15:59
Bu attığın SS'lerin olayla alakası bile yok, ihlal yaptıysan yaptın yani bunu bu kadar büyütmeye gerek yok. Ya ESP kullanıyorsun ya da mix yapmışsın, ben kuzeyden geliyorum sen güneyden geliyorsun farkındaysan, sen beni peşleyerek takip etmiyorsun. Olaydan 15 dakika önceki anlamsız SS'leri atmışsın.

Alıntı
. İlerlemeye devam ederken tam o bölgede motordan düşüyorum. Motoru kaldırırken araç ve silah sesi duyuyorum sonra bekliyorum o bölgelerde olabileceklerini bildiğim için.

Motordan düşüyorsun, motoru kaldırıyorsun ve arabanın sesinden gelenin Dwayne Long olduğunu anlıyorsun, güzel kulağın varmış.

Alıntı
Bu olayın öncesinde yine seni vurmaya çalıştığımıza dair bir kanıt var yani yine seni kovalıyoruz seni tanımama gibi bir durumda söz konusu değil onu da şu şekilde bırakayım.

21:27'de alınan ss'te bana vurduğunu iddia ediyorsun.O saatte ben orada bile değildim,kanıtlayabilirim.Bu yönetimi kandırmaya girer.

Yönetimden birisi olup işleri yavaşlatacağını bilmene rağmen böyle bir savunma yapman çok kötü bir durum.
Alıntı
Eğer bir ihlalim varsa hiç sıkıntı yok.

#4 - 30.09.2023 16:11
Alıntı
Motordan düşüyorsun, motoru kaldırıyorsun ve arabanın sesinden gelenin Dwayne Long olduğunu anlıyorsun, güzel kulağın varmış.

Seni kovaladığımız ve o bölgeye geldiğimiz için olabilir mi? Burası tartışmaya gireceğim bir alan değil lütfen ithamlarda bulunmadan kanıt ve anti kanıt şeklinde ilerliyelim.

Alıntı
21:27'de alınan ss'te bana vurduğunu iddia ediyorsun.O saatte ben orada bile değildim,kanıtlayabilirim.Bu yönetimi kandırmaya girer.

21.27'de seni ya da arkadaşını o ss'i arkadaşım attı zaten elindekini. O rolde seni vurmuyorsak bile 21.36'da kovaladığımız sensin yani Sultan marka aracın gözüküyor direkt. 21.27'de Sanchez'li ve maskeli birini vuruyorduk maske ID'ni bilmediğim için skinden karar vermeye çalıştım sen değilsen kanıtını atabilirsin. Ve dediğin gibi yönetimden biri olup yönetimi niye kandırmaya çalışayım.

@breackner sonuçlanabilir.

#5 - 30.09.2023 16:25
Ben kanıtımı zaten atmışım kardeşim,bir anda yolumun üstünde hazır ve nazır gelmemi bekliyorsun,asıl senin anti kanıt yollaman lazım,orada tesadüfen motordan indiğine dair.''Motordan düştüm,tam motoru kaldırırken(motordan kendim inmedim ha) araba ve silah sesleri duydum,gelenin Dwayne Long olduğunu anladım.'' Yeterli kanıt teşkil etmiyor benim gözümde.

https://cdn.discordapp.com/attachments/1151613972303323147/1157669250484404345/Ekran_goruntusu_2023-09-30_162144.png?ex=65197301&is=65182181&hm=2edf7fc29921114722192a3093365a911cac8cbcd573a9ea322c034b196efc40&

Bu da o saatte orada olmadığımın  kanıtı.Orada sıktığın kişinin ben olduğumdan kesin bir şekilde emin değilsen o ss'i paylaşma o zaman.

Karşı tarafın da savunması bu kadarsa sonuçlanabilir.

« Son Düzenleme: 30.09.2023 16:27 Fragrantrock »

#6 - 30.09.2023 20:57
Merhaba bir yanlış anlaşılma oluyor ben savunmayı yanlış tarihler için yapmışım saatler ve SS'ler karışmış şimdi savunmayı tekrar yapıyorum kusura bakmayın. Elime bir video geçti ve bu şekilde anladım. Video'u sizinle paylaşıyorum. Ve bunu senin fark etmemene şaşırdım yine de sağlık olsun yönetimi kandırmak gibi bir niyetim yok bunu belirtmek için savunmayı tekrardan yapıyorum.

https://streamable.com/dts0ob (0.04-0.06 civarı gözüküyorum videoda oradan öncesinde de varım oradan tekrar geçiyorsun)

Video bu şekilde. Commerce çevresinde kaçmaya başlıyorsun Kiril ve Nikola seni takibe başlıyor bir süre sonra ben katılıyorum Glen Park'a kaçıyorsun ve sonrasında ben sizi kaybediyorum. Glen Park çevresinde dolaşırken sen Mongol's hooduna kaçmışsın ve ordan geri dönmüşsün ben oralarda dolaşırken motordan düşüyorum ve Las Colinas'a çıktığın sırada motorumu yerden kaldırıyordum. Sonra araba ve silah sesini duyunca maskemi takıyorum sende oraya gelince sıkıyorum. Savunmam revize edilmiş şekilde böyledir, tekrar söylüyorum başka bir videon varsa paylaşabilirsin ve kanıtım yeterli değilse cezayı alabilirim.

#7 - 30.09.2023 22:33

Yönetimi kandırmaya çalışmıyorsan,SS'ler karışmışsa sıkıntı yok. Bu attığın savunma kanıtında da AFK gözüküyorsun,beni kovaladığını kanıtlamıyor yani.Onun üstüne büyük  bir kovalama gerçekleşmiş ve karakterin benim girdiğim sokağın IC bilgisini hala oyun içi yollardan elde etmemiş, bize lazım olan  beni nasıl bulduğunun oyun içi görseli, o varsa at yoksa başka ssler ve görüntüler atmana gerek yok.

Mesela neden Jefferson'a devam etmedin veya neden kendi hoodunun tarafına dönmedin, o kadar dolambaçlı yol geçmeme rağmen nasıl kısa yoldan direkt benim girdiğim sokağa kafa kafaya çıktın.

#8 - 30.09.2023 22:36
Bu attığın savunma kanıtında da AFK gözüküyorsun,

:-\

#9 - 01.10.2023 13:55
Savunma yeterli görüldü.