Bu attığın SS'lerin olayla alakası bile yok, ihlal yaptıysan yaptın yani bunu bu kadar büyütmeye gerek yok. Ya ESP kullanıyorsun ya da mix yapmışsın, ben kuzeyden geliyorum sen güneyden geliyorsun farkındaysan, sen beni peşleyerek takip etmiyorsun. Olaydan 15 dakika önceki anlamsız SS'leri atmışsın.
. İlerlemeye devam ederken tam o bölgede motordan düşüyorum. Motoru kaldırırken araç ve silah sesi duyuyorum sonra bekliyorum o bölgelerde olabileceklerini bildiğim için.
Motordan düşüyorsun, motoru kaldırıyorsun ve arabanın sesinden gelenin Dwayne Long olduğunu anlıyorsun, güzel kulağın varmış.
Bu olayın öncesinde yine seni vurmaya çalıştığımıza dair bir kanıt var yani yine seni kovalıyoruz seni tanımama gibi bir durumda söz konusu değil onu da şu şekilde bırakayım.
21:27'de alınan ss'te bana vurduğunu iddia ediyorsun.O saatte ben orada bile değildim,kanıtlayabilirim.Bu yönetimi kandırmaya girer.
Yönetimden birisi olup işleri yavaşlatacağını bilmene rağmen böyle bir savunma yapman çok kötü bir durum.
Eğer bir ihlalim varsa hiç sıkıntı yok.