Role uymayıp sürekli alt tab atarsan /b böleriz, sana şikayet açsak ceza yicen haberin yok.
Ortada bir retarted rp de yok, arkadaşın attığı ss lere bakarsak arkadaşın montu yırtıldı, bende ona yeleğin fiyatı nekadardı parasını ödiyeyim dedim. kusura bakma manasında, bunu attığı ss lerden görüyoruz zaten, ben arkadaşa bunu söylerken geldi agresif konuştu ''ben sana vereyim, seni satın alayım ne dersin?" dedi attığı ss lerde gözüküyor, bende motordan inip neden böyle konuşuyorsun agresif yapıyorsun, ben sana kötü birşeymi dedim? gibisinden konuştum buda ss lerde gözüküyor, bunun üzerine sms atarak Dayheem'i çağırdım, Dayheem geldikten sonra arkadaşa karşı hiçbir agresif yapmadı, geldi gözlerime bak dedi arkadaşa, arkadaşta gözlerini sikeyim dedi, gördüğünüz gibi arkadaş full+full agresif paket :d bunun üzerine hala agresif yapmaya devam ederek olaylar yaşandı işte ss lerde var zaten, arkadaş bu sırada hep role uymayarak, Retarted RP, Fear RP ihlalleri yaptı, keşke ss alsaydım da şikayet açardım xd