Konu: Toplu şikayet- Noob dm-Retarted rp- spawn kill- Ooc bölme  (Okunma sayısı 169 defa)

#0 - 28.09.2023 01:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dayheem Quartell-@enesavage-Leon Klossner @xqsxmih-   
Shayde Iverson @Pazzillien$

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.09.2023 - 00:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob dm-Retarted rp- spawn kill- ooc bölme

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Merhabalar, Leon_Krossner ve Shayde_Iverson adlı karakterler ilk başta bulunduğum Seville'ye geldiler karakterlerle Ic olarak hiç bir bağlantım bulunmamakla birlikte oyun içerisinde ilk defa gördüğüm karakterler. İkili ilk başta bulduğum bölgeye sataşmaya başladılar, kışkırtıyorlardı ıc olarak montumu yırtımaya çalışıyorlardı ne ıc ne de ooc hiç bir şekilde karşılık vermek istemiyordum çünkü karakterleri tanımıyordu yaptıkları rol saçmaydı, role fazla dahil olamıyordum arkada şikayetle uğraşıyordum zaten öyle bir bağımsız role girmek zaman kaybı olurdu. Sonrasında Dayheem_Quartell adlı karakter aynı yere gelip onlar gibi beni darlamaya başladı sonrasında karakterim onların yaptıkları hareketlere sinirlenip ıc olarak küfür etti ve onlarda ateş açtılar gayet normal bir şey ancak karakterimin başında bekleyip tekrar kaltığında sistemsel olarak bayıltmak spawn kill olarak sayılıyor sonrasında rolden tamamen koparak şikayetime yöneldim. Gerekli kanıtlar bulunuyor, şikayeti tamamen yetkililerin insiyatifine bırakıyorum umarım gereken kişiler hak ettiği cezayı alır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada olayda geçen şahıslar ooc chat'i bölüp bana karşı, discord kanalınıza yaz, şikayet açıcaz gibisinden darlamaya başladılar buna aldırış etmeyip role devam ettim.
Arkadaşlar sanırsam arkadaşa şikayet açtığımı değil arkadaşlarımı çağırdığımı sandılar.

Burada ise Shayde_Iverson ve Leon Klossner adlı karakterler Sevilleye gelip saçma sapan bir şekilde husumetimiz olmamasına rağmen
gelip beni darlamaya başlıyorlar.

Karakterlerin iki defa düşürüp spawn kill yaptıklarının kanıtı.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 28.09.2023 01:56 enıs »

#1 - 28.09.2023 22:19
role uymassan /b'den sana uyarı çekerim role uyman için dostum, arkadaşlara sorun çıkartıyormuşsun rolsel olarak sms attılar geldim sonra sana ne yazdım? gözlerimin içine bak dedim bana dediğin şey gözlerini sikeyim demek oldu xd zaten rolsel olarak arkadaşlarımla tartışmışsın benim oraya gelip sana gözlerime bak diyip bana gözlerini sikiyim demen zaten yanlış orda üç kişiyiz reeldede 3kişiyi karşına alınca böyle şeyler diyebiliyormusun dostum? diyemiyorsun biraz realistik düşünerek oyna o küfürü ettiğin için vurdum ardından ooc bölmeye gelelim role uymuyorsun vuruluyorsun ayağa kalkıyorsun atarlanmaya devam ediyorsun keşke atarlanırkende ss alsaydın, şikayet sonuçlanabilir daha fazla yorum yok

#2 - 28.09.2023 22:20
küfür ettiği kısımı ss olarak almamış birde admin kandıracak eleman xd neyse şikayet sonuçlanabilir

#3 - 28.09.2023 22:27
Role uymayıp sürekli alt tab atarsan /b böleriz, sana şikayet açsak ceza yicen haberin yok.

Ortada bir retarted rp de yok, arkadaşın attığı ss lere bakarsak arkadaşın montu yırtıldı, bende ona yeleğin fiyatı nekadardı parasını ödiyeyim dedim. kusura bakma manasında, bunu attığı ss lerden görüyoruz zaten, ben arkadaşa bunu söylerken geldi agresif konuştu ''ben sana vereyim, seni satın alayım ne dersin?" dedi attığı ss lerde gözüküyor, bende motordan inip neden böyle konuşuyorsun agresif yapıyorsun, ben sana kötü birşeymi dedim? gibisinden konuştum buda ss lerde gözüküyor, bunun üzerine sms atarak Dayheem'i çağırdım, Dayheem geldikten sonra arkadaşa karşı hiçbir agresif yapmadı, geldi gözlerime bak dedi arkadaşa, arkadaşta gözlerini sikeyim dedi, gördüğünüz gibi arkadaş full+full agresif paket :d bunun üzerine hala agresif yapmaya devam ederek olaylar yaşandı işte ss lerde var zaten, arkadaş bu sırada hep role uymayarak, Retarted RP, Fear RP ihlalleri yaptı, keşke ss alsaydım da şikayet açardım xd
« Son Düzenleme: 28.09.2023 22:39 Pazzillien$ »

#4 - 28.09.2023 22:36
arkadaş admin kandırmaya çalışıyor :D bak burda üç kişinin içinde bana küfür ediyorsun fear rp yapman gerekirsen atarlanıyorsun zaten ortam ateşli bunun üstüne küfür ediyorsun kardeşim benim senin ss almadığın yeri senin yerine ss aldım ben rahat ol
« Son Düzenleme: 28.09.2023 22:39 enesavage »

#5 - 28.09.2023 23:22
Savunmayı arkadaşlarım yapmışlar, yapmama gerek yok rolde afk kalıyorsun sorulara cevap vermiyorsun, yki yapıyorsun sana söylenecek söz yok, savunmam bu kadardır.

#6 - 29.09.2023 00:09
Dostum, hepinizin önceki cezalarına baktığımda tekrar tdk'yı yazabilirim siz bana burada rol öğretmeye çalışıyorsunuz neyse bunları geçiyorum, benim konumlandığım bölgeye gelip bana saçma sapan bir şekilde agrasif rol yapıyorsunuz karakterler daha öncesinde bir kere bile rol yapmamışken saçma saçma roller sergileyerek kendinizi rezil duruma düşürüyorsunuz, sizin ve benim zamanımdan gitti sadece bu kadar bu role uymamam gayet normal dediğim gibi karakterler birbirlerini tanımıyorlar ıc olarak herhangi bir düşmanlıkları yok bundan sonra daha başka bir şey yazmıyorum şikayet sonuçlanabilir. İyi günler dilerim.

#7 - 30.09.2023 12:57
Merhabalar, onaylı bir bölgede değilsiniz üstünlüğünüz yok. Savunma yeterli görüldü.