Konu: Michael Ficken - Power-Rp  (Okunma sayısı 119 defa)

#0 - 30.09.2023 03:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael Ficket @Mahir5441

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Raphael Russell @ByRevenge  Chris Valdivia @ozmeninho  Edward Phillip @AspecTt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28/09/2023 saat 01:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Power-Rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Arkadaşı kovalıyorduk. Kendisi defalarca kez motosikletten düşmesine rağmen tekrar motosiklete bindi.
Ben de ardından arkadaşa PIT attım, oyun zevkimi bitirdiği için. Tekrar düştü. Fakat hiç bir şey olmamış gibi motosikletine koştu ve bindi.
Kaçmaya devam etti.
Ekran görüntüsünde Edward Phillips'in VIT başarılı dediği belli olmakta.
Ardından yetkiliye ulaştım. Ya ByRevenge, ya da Ozmeninho forum şikayeti açmamı söylemişti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://www.upload.ee/image/15745897/sa-mp-540.png
https://www.upload.ee/image/15745902/sa-mp-541.png

Ek açıklamalar(varsa):
Arkadaşın yaptığı tarzda ihlaller sunucu genelinde gerçekten aşırı derecede artmaya başladı, bütün VCPD oyuncularını soğutuyor.
Emin olun ki gördüğümüz ihllallerin en fazla yüzde onuna şikayet açıyoruzdur. Pek şikayet yanlısı bir insan değilim.
Kodesler güvenli bölge olmasına rağmen her gün birileri kodeslerde saldırma rolü yapıyor, bozuntuya vermiyoruz, şikayet açmıyoruz, role uyuyoruz.
Fakat bu kadar ihlal gerçekten insanı oyundan soğuttu. VCPD oyuncularına karşı, belki şikayetim tutar amaçlı yüzlerce sebepsiz şikayet açılıyor.

#1 - 30.09.2023 14:43
@Mahir5441 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#2 - 30.09.2023 22:20
Dostum endişelerini ve bıkkınlığını anlayabiliyorum ancak bunun sorumlusu ben değilim, yazdığın onca paragrafı 2 tane sse sığdırıp neden bir sürü oku bana doğrulttuğunu da anlayamadım. Kanıtların maalesef yetersiz, belki alt tab bile atmış olabilirim motordan inmiş göründüğüm esnada, çünkü herhangi bir animasyon vs. bile gözükmüyor attığın fotoğraflarda.Hatta iyi niyetimi şöyle ifade edebilirim, rol bitiminden sonra Kyrie Segsswell adli arkadaşa pmden rolün hatalı olup olmadığını sorup, gerekirse re rol yapabileceğimizi belirttim; kişi ise problemin bulunmadığını belirtti. Iyi Akşamlar.

#3 - 01.10.2023 01:11
Dostum endişelerini ve bıkkınlığını anlayabiliyorum ancak bunun sorumlusu ben değilim, yazdığın onca paragrafı 2 tane sse sığdırıp neden bir sürü oku bana doğrulttuğunu da anlayamadım. Kanıtların maalesef yetersiz, belki alt tab bile atmış olabilirim motordan inmiş göründüğüm esnada, çünkü herhangi bir animasyon vs. bile gözükmüyor attığın fotoğraflarda.Hatta iyi niyetimi şöyle ifade edebilirim, rol bitiminden sonra Kyrie Segsswell adli arkadaşa pmden rolün hatalı olup olmadığını sorup, gerekirse re rol yapabileceğimizi belirttim; kişi ise problemin bulunmadığını belirtti. Iyi Akşamlar.
Aslında ss dosya isimleri bile ne yaptığını gösteriyor. Samp-540.png fotoğrafında düştüğün gözüküyor.
Düştükten sonra direkt motora koşuyordun zaten. Samp-540.png'de bu gözükmekte.
Samp-541.png fotoğrafını ise hemen sen motora bindikten sonra ekran görüntüsü olarak aldım.
Samp'ın otomatik olarak verdiği dosya adları bu ihlali yaptığını destekliyor. Ayrıca madem motordan düşmedin, arkadaşlarım neden keyfi olarak
"VIT başarılı" diye telsiz versinler ki?

#4 - 01.10.2023 01:46
Arkadaşım yurt dışında olduğu için bağlantı sorunları yaşayabiliyor bu yüzden onun cümlelerini direkt olarak aktarıyorum;

Ben de polislere sıkayım, chate de arkadaşım düşürmeden düşürdü yazsın iki tane de ardarda ss alayım o halde ben polis düşürmüş mü sayılacağım? Bilmiyorum herkesin mantığı farklı çalışır ancak bu geçerli bir kanıt değil. Attığın SS'lerde düştüğüm görülmüyor belki motora yeni biniyor bile olabilirim. Dediğim gibi o günü hatırlamıyorum video varsa bakarız ancak rol bitiminde de ihlal var mı diye sorgulamıştım pmden zaten bu yüzden de temiz rol yaptığımı biliyorum.

Bu attığım fotoğrafta kovalamaca rolünü başlatan polisle, kovalamaca bittikten sonraki konuşmamız görülüyor. Eğer rol baltalama vs. gibi bir derdim olsaydı bu şekilde ulaşmazdım emin olun.

#5 - 01.10.2023 08:06
Şahit olarak eklenmemişim, can sıkıntısıyla şikayetleri incelerken farkettim. Bu video yeterli olacaktır.

https://streamable.com/3vvhr9

#6 - 01.10.2023 15:12
Video kaydından da açıkça görüldüğü üzere Michael karakteri motordan düşürülmüş ve ekran görüntülerindeki şekilde geri binip kaçmaya devam etmiş. Bu bağlamda Michael Ficken Powergaming kapsamında cezalandırılacak.