Konu: @pars_x - Rey Felix - Deatmatching  (Okunma sayısı 160 defa)

#0 - 26.09.2023 15:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @pars_x - Rey_Felix
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vice Mahkemesi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.00 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.

Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araba sürüyorum, arkadaşın bulunduğu sokaktan geçerken bir lag mı giriyor bir şey mi oluyor niyeyse ona çarpmışım gibi bir söylemde bulunuyor. Ardından "APTAL MISIN?!" gibi sözcükler kullanarak karakteri kışkırtmaya çalışıyor. (amacı ne bilmiyorum, arkadaşla tanışıklığımda yok) Ben cevap vermeyip yoluma devam ederken peşime takılmış bağırarak "DUR DUR!" diyor. Arkadaşın takip etme amacını anlamadığım için yoluma devam ediyorum, en son derdi neymiş acaba diye kenara çektiğimde araçtan inip bana ateş açıyor. Bu sırada küfürlere devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

ATEŞ AÇTIĞI YER;

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın gerekli cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 26.09.2023 15:11 slox »

#1 - 27.09.2023 10:42
@pars_x 24 saat içerisinde savunma yapmalısınız.

#2 - 27.09.2023 12:30
savunmam yok arkadaşla ooc konuştuk aramızda bir sorun yok şikayet sonuçlanabilir cezamı çekebilirim.

#3 - 27.09.2023 13:37
Rey Felix karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.