Selam, olayın baş kahramanı olarak bu şikayete savunma yazmak en doğal hakkım. %100 susturmam olduğundan bugün yazabiliyorum, konuya geçelim;
İlk öncelikle aşağıya 1 tane ss bırakacağım, onların üzerinden bir açıklama yapacağım;

Olaylar şöyle gerçekleşti, Poschevo hoodunda aktif bir işletmede rol yapıyorduk. Ardından bir kaç kişiyle laf dalaşına girdik ve tatsızlık çıktı, mekanda ki Wilhelmn isimli arkadaş beni yakamdan tutarak dışarı atmaya çalıştı, bende karşılık verip ona kafa atar emotesini verip vurup kaçtım. Buraya kadar hiçbir sorun yok, ardından ne göreyim! Arkadaş maskesini takmış, dışarı çıkmış ve bana sıkıyor ve düşürüyor. Ardından Bekhan'da benim vurulduğumu görüp karşı ateş açarak kendisini savunuyor
Ya arkadaşlar, siz onaylı hoodsunuz diye önünüze gelen her adama sıkabiliceğinizi mi sanıyorsunuz? Rol kapasiteniz gerçekten bu mu? Siz nasıl karakter gelişimi yapıyorsunuz, bir adamı vurduktan sonra hiçbir endişe rolüne veya adamı vurduktan sonra ortadan toz olma rolüne girmiyorsunuz. Siz seri katiller misiniz, önünüze geleni vurarak mı karakter gelişimi yapıyorsunuz? Önünüze geleni vurarak mı imvu skinli kızlara kendinizi yaad ediyorsunuz? Onaylı hood bu demek mi? Gerçekten rolünüzü bence bir gözden geçirin, bu kadar kolay mı birisi sana kafa attı diye dışarı maske takıp vurup öyle paşalar gibi yürümek. Hiç içerideki insanların seni ihbar edeceğinden korkmuyor musun, ya da "sözde" CCTV olmamasına rağmen öyle rahat rahat insanlara sıkıp polisin gelip sizi içeri almasından şüphelenmiyor musunuz? Gerçi kime anlatıyorsam, polis sizi yakalıyor 300dk hapis sonra devam, silahı da arkadaşıma veririm paşalar gibi yatıp çıkarım de mi ? Son bir kaç ayda bu kadar rol kalitesinin bu sunucuda bile düşmesi gerçekten üzücü, özellikle onaylı birliklerin gözden geçirilmesi gerekiyor. Uzun lafın kısası, sen gereksiz bir şekilde sözde onaylı hoodsun ya önüne gelene sıkabiliyorsun ya rambosun ya sıkmışssın karşılık almışssın. Onaylı hoodsun abicim ALLAH değilsin önüne gelene sıkıp terminatörlük oynayamazsın.