Dostum, normalde olması gereken kaza rolü değil mi? Ben ters yönden gelip size şert bir şekilde çarptım, sonrasında acelem olduğu için kaçmak zorunda kaldım. Özür dilerim manasında da korna öttürdüm. Yani aslında her iki tarafında orada ne agresif rol yapmasi gerekiyor, ne de benim kaçmam gerekiyor. Her ki tarafında kaza olduğu için yaralı rolü sergilemesi gerekiyor, ama dediğim gibi benim acelem olduğu için kaçmak zorunda kaldım. Siz belki de orada role uyup gerekli ssleri alıp ''Rolden kaçmak'' sebebiyle şikayet açabilirdiniz, ki bunu yapmaya da hakkınız vardı da zaten. Benim anlamadığım olay ise, neden arkamdan takip edip para istiyorsunuz ve ''Agresif rol'' sergiliyorsunuz? Ve ayrıca o kaza çok sert oluyor ve o rolü pas geçip, yaralı rolü çevirmeyip benim o agresif role uyacağımı mı sanıyorsun gerçektende? Ortada büyük bir kaza olmuş, orada gerçekten de yaralı rolü sergileyebilirdin. Ama o büyük kazadan sonra, gerçekten de agresif rol sergilemen çok saçma ve benim bu duruma uyum sağlayacağımı ''şaşırmaması lazım'' diye şikayete cevap olarak yazman da bi hayli garip. Gergin birisisin anladık okey, ama benim karakterim Loban'ın omzuna çarptığı zaman ''ensesine yumruk atar'' emotesini atıp direkt atağa geçmen de zaten ''Agresif Rol'' kuralının üzerini basıp çiğniyor ve orada can barım da azdı zaten büyük ihtimallen bilerek atak rolüne geçiş yaptın. Yani, ortada pek saldırmalık bir olay yoktu. Yani anlayacağınız, orada agresif role geçiş yapmanız biraz boş sertlik gibi bir şey. Ayrıca ben yerde yığılırken yanındaki arkadaşta cebinden parayı alalım gibisinden şeylerde söyledi, bunu zaten yapamazdınız, yapmadınız da. Ayrıca PM'den sakince uyarıyorum, role uyum sağlamayacağımı belirtiyorum. /do dan izin istiyorum, /b izni de vermiyorsun. İlla ki raconunu keseceksin yani, sslerde belli oluyor zaten. Yani diyeceklerim bu kadar, ama gerçekten de direktmen o sert kazadan sonra para isteyip agresifleşmen çok berbat bir durum ve realistiğe de hiç uymuyor, normalde yaralı rolü yapmanız gerekiyordu çünkü.