Konu: Bobby Allen - Ortak nezaket.  (Okunma sayısı 121 defa)

#0 - 19.09.2023 17:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bobby Allen / @riporti666

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak nezaket.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadan bisikletime son hızda çarptı ve gitti. Lag'ı var ise özür dileyebilirdi vb. bir durum yapabilirdi ve kendisi saygısızlık yapmayı seçti.  :sampanya:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/ebgxa09

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar! Cezasının çekmesini istiyorum.

#1 - 19.09.2023 18:02
@riporti666 24 saat içerisinde savunmanızı yapabilirsiniz.

#2 - 20.09.2023 17:04
Yirmi dört saat, bir kaç dakika sonra sona erecek. Bir savunma gelmeyecek gibi, sonuçşanabilir.

#3 - 20.09.2023 17:36
Selamlar, arkadaş ile aramın bu kadar soğuk olduğunu düşünmüyordum açıkcası böyle bir durum için, bana bu şikayeti acıcağınıda düşünmediğim için öyle bir cevap vermiştim. Küfür falan etmemişim, evet biraz kaba şekilde "Sus lag girdi" Gibi bir söz kullanmış olabilirim, bunu bu seferlik bir uyarı niteliğinde değerlendirirsek süper olabilir. Bundan sonra zaten, biraz daha kendimi bilerek insanlara cevaplar veririm ve konuşurum. Dediğim gibi ama orada oyun takıldı, ben kişiye çarptıgımı bile görmedim. Bu yüzden aslında lag girdi dedim, tahmin etmiştim karşımdan gidiyordu bisiklet ile, benim tam nitro bastığım anda lag girdi ve ona çarpma durumunda kaldım. Diyeceklerim bu kadar, kusura bakma diyeyim geçeyim iyi günler. Sonuçlansın..

#4 - 20.09.2023 18:48
Selamlar, arkadaş ile aramın bu kadar soğuk olduğunu düşünmüyordum açıkcası böyle bir durum için, bana bu şikayeti acıcağınıda düşünmediğim için öyle bir cevap vermiştim. Küfür falan etmemişim, evet biraz kaba şekilde "Sus lag girdi" Gibi bir söz kullanmış olabilirim, bunu bu seferlik bir uyarı niteliğinde değerlendirirsek süper olabilir. Bundan sonra zaten, biraz daha kendimi bilerek insanlara cevaplar veririm ve konuşurum. Dediğim gibi ama orada oyun takıldı, ben kişiye çarptıgımı bile görmedim. Bu yüzden aslında lag girdi dedim, tahmin etmiştim karşımdan gidiyordu bisiklet ile, benim tam nitro bastığım anda lag girdi ve ona çarpma durumunda kaldım. Diyeceklerim bu kadar, kusura bakma diyeyim geçeyim iyi günler. Sonuçlansın..
Bilmem, açıkcası bende böyle bir şikayet açacağım aklıma gelmezdi. O anda biraz yaptığın saygısızlığa sinirlendim ve açma gereği duydum. Orada özürünü buradaki gibi dileyebilirdin, fakat dediğim gibi saygısızlık yapmayı seçtin. İyi günler dilerim. Sonuçlansın.

#5 - 20.09.2023 19:07
Merhabalar, şikayet incelendi.  Şikayet kanıtlarına bakıldığında yazılan ve rahatsız olunan kelime sus lag girdi. Bu seferlik uyarı geçiliyor. Daha dikkatli olmalısınız.