Konu: [20.09.2023 - Pagour_Kellejian] Retarted RP  (Okunma sayısı 70 defa)

#0 - 20.09.2023 00:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pagour_Kellejian @Tonyalı

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jake_Reynolds

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [20.09.2023] 00:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Örnekler;

- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Üç kişi sistemsel olarak bir apartmandan eşya soyuyoruz ve daha sonrasında bu arkadaş yanımıza geliyor. Aşağıda bıraktığım ekran görüntülerinde saçma sapan bir şekilde "Orası benim pasajımın yan tarafı, siktirin gidin!", "Eğer bir daha soyguna gelirseniz size burada ateş açarım." gibisinden terimler kullanıyor. Sadece pasajının yanında olan apartmandan herhangi bir daireyi soyuyoruz ve arkadaşın kendisine ait olan bir daire değil. Kendisine ait olmayan bir daireyi realistik olarak baktığımızda bu kadar savunmak gerçekten saçma bir durum. Durum sadece arkadaşımızın pasajının yanında olan apartman dairesini soyduğumuzdan kaynaklanıyor. Oyuncunun saçma bir şekilde tehdit savurması ve gereksiz bir agresif rol arayışından dolayı cezalandırılmasını istiyorum. Arkadaşımızın geçmişi de hiç göz ardı edilecek bir geçmiş değil, teşekkür ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 20.09.2023 00:48
Keşke şikayet açmak için açmasaydın  :) Karakterim KASPAROV birliğinde R15 bir karakter ve KASPAROV oluşumunun yerinde bir ev soyuyorsun ve karakterim de tekrardan burada eşya çalmaman gerektiğini söylüyor ve sen bana sana ayıracak zamanımız yok tarzı bir kelime kullanıyorsun ve karakterim sinirlenip sana küfür ediyor? Bunun neresinde RefuseRP var anlayamadım açıkçası. Karakterimin oturduğu/yaşadığı yerde bir ev soyuyorsun belki soyduğun ev bir arkadaşımın? Senin benim yada başka bir arkadaşımın daha evini soymayacağını nereden bilebilirim? Saçma bir şikayet olmuş. Aynı şeyi Idlewood gibi bir siyahi mahallesinde yapsan seninle ile konuşmazlar ve direkt olarak vururlar. Savunmam bu kadar, şikayet açmadan önce biraz düşünmeniz gerekiyor. İyi roller dilerim.

#2 - 20.09.2023 01:02
sikayet arsiv