Konu: [20/09/2023] Wilhelm Ehrmantraut ortak nezaket  (Okunma sayısı 168 defa)

#0 - 20.09.2023 00:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wilhelm Ehrmantraut @clexy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ortak nezaket

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş silah çekti sıktı, düşürdüm. Düşürdükten sonra polis gelip sanırım silahına falan el koymuş. Açılan şikayetten ekran görüntüsünü aldım, bana hakaret ettiğini gördüm. Rahatsız oldum. Çok bir derdi varsa ekleyebilir, discord guxway.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadan konuşmak yakışmaz, kimseye. Troll değil, rol gidişatı sonucu olan bir olay. Her düşüren hile değil. Hakaret etmen yanlış dostum. Sen beni tanımıyorsun, ben seni tanımıyorum. Şahsen tanımadığım adama hakaret etmem, yakışmaz.

« Son Düzenleme: 20.09.2023 00:16 guxway »

#1 - 20.09.2023 00:25
taze ban yemiş, profili ortada olan elemanın tekisin. 12 seviye karakteriyle ak alıp onaylı hoodu basıyorsan bu hakarete de maruz kalmak çok şaşırtıcı durum değil, söylediğimin arkasındayım. arkadaşımla olan konuşmamdan üzerine alınman beni çok rahatsız etmiyor ki 12 seviye bir adamın dm için oyuna girdikten sonra iltifatı hakaret olarak görmesi de üzücü

Spoiler: GösterGizle

#2 - 20.09.2023 00:40
taze ban yemiş, profili ortada olan elemanın tekisin. 12 seviye karakteriyle ak alıp onaylı hoodu basıyorsan bu hakarete de maruz kalmak çok şaşırtıcı durum değil, söylediğimin arkasındayım. arkadaşımla olan konuşmamdan üzerine alınman beni çok rahatsız etmiyor ki 12 seviye bir adamın dm için oyuna girdikten sonra iltifatı hakaret olarak görmesi de üzücü

Spoiler: GösterGizle

Onaylı hood basmak? Bana kendin sıkıyorsun, yöneticiyi neden kandırmaya çalışıyorsun? Bu karakterim 50 level bir çardaydı, alt karakterime geçirdim. Rollerimi bu karakter üzerinden devam ettiriyordum. Yanlış bir anlaşılma yüzünden ban yedim, buna da bir şey bulursun zaten eminim. Benim kaç level olup, ne yaptığım seni gram ilgilendirmez.

#3 - 20.09.2023 01:28
@clexy 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#4 - 20.09.2023 08:12
oglum ortak nezaketten şikayet açıyoruz adamın yediği banları atıyorsun algı yapma savunma yap

#5 - 20.09.2023 19:04
Ortak Nezaket kural ihlalinden ceza alacak. Arşiv.