Konu: Aubrey Monteiro - Retarted RP, Çocuk Karakter İhlali  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.09.2023 19:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aubrey Monteiro - @veensey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Aubrey_Monteiro

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/09/2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Çocuk karakteriyle araç sürüyor. Eğer çocuk karakter değilse zaten karakteri başlı başına şu karakter yüzüyle hatalı bir rol sergilemesine sebep oluyor.

Uygunsuz karakterle araç sürüşü, çocuk karakter ihlali veya non rp/retarted rp

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:;

Ek açıklamalar(varsa): ALT + ENTER'da AFK bıraktığım için ilk ekran görüntüleri tam olarak alttan gösterilmemiş halli. Yalan vs denmemesi için en son ALT + ENTER kapatarak, o ekran görüntüsünde yer alan ekran chatloguyla tekrar görüntüleri paylaştım.

#1 - 17.09.2023 19:27
Normalde şikayete böyle bir şey için asla başvurmam. Fakat karşı taraf CR atıp bir de oyundan He Kanka yazıp garip bir tutum sergilediği için böyle bir şey yapma gereksiniminde bulundum. En azından insanlar özür dilemeyi bilmeli.

#2 - 18.09.2023 17:59
@veensey 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#3 - 18.09.2023 18:18
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorum bu karakterle, ilk defa böyle bir şikayet gördüm, sürdüğüm araç arazi aracı falan değil basık bir araç. Boş boş şikayetler açarak can sıkma

#4 - 18.09.2023 18:34
Merhaba, şikayet incelendi. Aubrey Monterio karakteri 2005 doğumlu ve 18 yaşına girmiş bir karakter. Bu sebeple fiziksel özellikleri onun araba kullanması için yeterlidir. Şikayet arşiv.