Konu: Tyler_Ford - Meta - Mix - DM  (Okunma sayısı 104 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.09.2023 09:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyler_Ford - @CarterTR

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Jackie_Castelli - @Skysurge @Charlie_Costa - @Ecstasyh?
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:17.09.2023  -  03:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hastanemin yetkili legal karakterimde bir guest rol için geçiş yapıyorum, Şikayette ismi geçen Wheleer oyuncusu tarafından hastanemin önünde emote verilmeden, hiçbir neden yokken sadece Piazza karakterinin alt karakteri diye mix/meta yapılarak saldırıya/DM uğruyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Savunma için karakterine direkt olarak giriş yapıldı vesaire gibi bir yalan söylenme ihtimaline karşı, karakterim oyuna 03:17 saatinde giriş yapmış olup 03:56 saatinde saldırıya uğruyor.

#1 - 17.09.2023 09:36
Spoiler: GösterGizle

#2 - 17.09.2023 12:44
DM olduğu yok biz hastane önünde adamlarını vuruyoruz sen alt karakterinle gelip tam kapı önünde 2 aksi olan adamın önünde saçma bir şekilde yürüyorsun. Seni uyarıyorum GİT diyip aim alıyorum yetmiyor 1 mermi uyarı ateşi açıyorum ama sen ne yapıyorsun ah diyip tekrardan yürüyorsun. Bu durumda ne yapmamı bekliyorsun? Fear RP yapıp kaçsaydın hiç bir sorun olmayacaktı fakat bunu yapmadın. SS atacağım

EK: Bu arada karakterin Piazza alt karakteriymiş falan diye vurulmadı bu tarz düşüncelere girmeyelim. Bu karakter vurulsa ne vurulmasa ne.
« Son Düzenleme: 17.09.2023 13:21 CarterTR »

#3 - 17.09.2023 21:14
Merhaba, şikayet incelendi.

Tyler Ford ve Antonio Herrera karakteri, hastane önünde Jackie Castelli karakterini bölgede olduğunuz saatte vurmuşlar. Paylaştığınız ekran görüntüsünde görüldüğü üzere eş zamanlı (2 dakika sonra) içeriden Erica Diya karakteri çıkıyor. Yaralı başında/silahlı yaralanma olan bir bölgede yer almışsınız. Maskeli şahıslar tarafından git uyarısı yapılmasına rağmen bölgede kalmışsınız. Çok geçmeden ateş açarak sizi de vurmuşlar. Uyarıları dikkate almadığınız için karakterinizin vurulması olağan bir durum. Karşı tarafın önceliği sizi vurmak olmadığını ikaz vermelerinden anlayabiliyoruz.

Şikayet kapatıldı. K/A