Konu: [11.09.2023] Akira Daichi - Role Uymamak  (Okunma sayısı 82 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2023 19:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Akira Daichi - @EscobarNecati

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Bir Role Uyum Sağlamamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısın yanında ki kadın ile bir problem yaşıyorum, sonrasında bu arkadaş kadını arabaya alıyor. Ekran görüntüsünden de görüldüğü üzere /do Araç kilitli mi? emotesi atıyorum. Birincisine cevap vermiyor, diyorum hadi görmemiştir, fakat tekrar emote attığım zaman ona da cevap vermeyip gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 11.09.2023 19:07 Glitchrain »

#1 - 11.09.2023 19:08
SS'lerde ben yokum ne alaka? Bu SS'ler yetersiz bunlar ile role uymamak gibi bir durumu kanıtlayamazsın.

#2 - 11.09.2023 19:09
SS'lerde ben yokum ne alaka? Bu SS'ler yetersiz bunlar ile role uymamak gibi bir durumu kanıtlayamazsın.
Kendini kurtarmaya çalışma, yaptığın şeyler ile kendini komik sanmaya da çalışma. Sizin gibiler yüzünden rol zevklerimiz baltalanıyor ::)

#3 - 11.09.2023 19:13
Rol zevkin mi baltalanıyor?  :D Arkadaşın CJ atıp milletin aracını çalıyor, savunması'da istersen forum aç birşey çıkmaz demek oluyor.

#4 - 11.09.2023 19:14
Rol zevkin mi baltalanıyor?  :D Arkadaşın CJ atıp milletin aracını çalıyor, savunması'da istersen forum aç birşey çıkmaz demek oluyor.
CJ atmadı, rolsel bir şekilde emotesini verip aldı. Eğer kanıtın varsa at, ortalığa sallayıp durma. Komik oluyor çünkü. Ve bulunduğunuz bölge Idlewood, onaylı bir birlik. Bunu aklınızda bulundurup rol yapamıyorsunuz bile. ::) ::) ::)
« Son Düzenleme: 11.09.2023 19:16 Glitchrain »

#5 - 11.09.2023 19:25
Merhaba, kanıtlar bölümüne bıraktığınız iki farklı görselde herhangi bir durum görünmüyor, yetersiz kanıt.