Konu: Maskeli Irskhan_Dzhabrailov NON RP  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.09.2023 12:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Irskhan_Dzhabrailov @Mothership

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: PD ile aramda otopark kavgası çıkıyor, sonra kelepçe takılıp PD otoparkından çıkartılıyorum. Bulursam onun da ssini atacağım, otoparktan çıktığımda daha 15-20 dakika önce bana silah sıkan arkadaş gelip GÜVENLİ BÖLGEDE, kahkaha atıyor. Maskeli, silahlı, belki de aranma kaydı bile var ama gelip bunları güvenli bölgede yapıp toksikleyebiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Üzülüyorum yani, rol dışı hareket edilmesi çok saçma.

#1 - 10.09.2023 12:17
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=149158.0

Bu şikayette de kendini belli ediyor zaten.  :(

#2 - 10.09.2023 16:22
Yönetim savunma isterse yaparım. Savunmalık bir şey olduğunu düşünmüyorum. İstediğim yerde gülerim.

#3 - 10.09.2023 16:53

#4 - 11.09.2023 17:12
Problem yok, sizinle herhangi bir bağlantısı yok. Ek, forum üslubunuzu düzeltin aksi taktirde daha ağır yaptırımlar alacaksınız. @Mothership