Konu: Rex James Retarted RP  (Okunma sayısı 61 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.09.2023 23:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rex James @Shepronx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda koşarken gördüm taksiye ihtiyacın varmı diye sordum. Agresif rol sergiledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/g5nq3ko

Ek açıklamalar(varsa): Sonra taksiye bindi götürdüm istediği yere. Sonra paramı vermeden taksiden inip kaçtı. https://hizliresim.com/npb694f

#1 - 09.09.2023 23:17
Taksi metre açmamışsın herhangi bir ücret kesmedi bende. Daha sonra pm üzerinden banka hesabı istedim. 200 dolar için gereksiz bir şikayet olmuş. Retarted Rp ile alakası yok zaten konunun. Şikayet açmak için açmış gibi. Tekrardan IC olarak banka hesap numaranı verirsen göndereyim. Bende bir ücret kesmedi taksimetre. Bende öylesine bu işi yapıyor diye bir dolar verdim. Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 09.09.2023 23:21 Shepronx »

#2 - 09.09.2023 23:21
Dostum taksime bindin ve sonra seni istediğin yere götürdüm bıraktım sonra sen para vermeyip inip  kaçtın buda kanıtı: https://hizliresim.com/npb694f

#3 - 09.09.2023 23:56
Tamam burda rol gayet açık işte. Sürekli Roleplay yapıyorum. Taksimetreyi açsaydın mecbur vermem gerekirdi sistem zaten parayı söylüyordu. Fakat açmamışsın. Bende role uygun davrandım. Gerçek hayatta da taksiye binip birisi kaçabilir.

#4 - 10.09.2023 03:29
Aşağıda yer alan kural gereği, taksi mesleğindeki oyunculara karşı dolandırıcılık yapamazsınız, bu gayet açık bir kural. Ancak taksimetre gözükmediği için ne kadar iade etmeniz gerektiği konusunda bir kanıt göremiyoruz. @EnesArslan55 taksimetre konusunda daha dikkatli olabilirsiniz. @Shepronx siz de karşı tarafa para vermeden inmek yerine daha yapıcı bir role gidersiniz, yasağımız var çünkü. Bu şikayeti uyarıyla kapatıyorum, tekrarında yasaklanmaya kadar gidebilecek ağır cezalar alacaksınız.

Alıntı
14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.
Örnekler
- Taksiye binip taksimetre ücretini ödememek