Selamlar, keskin ve yanında bulunan arkadaşların bizi görmeden direk arkamızdan sıkması oldukça düşündürücü. Kendi videosunda da gördüğünüz üzere ESP bariz. ESP olduğu için sadece benim ismim ve can barım ekranında görülmüş. Bize ateş geldiğini görünce uyuştucu içme fiilini autohotkey’e bağladığım için direk f3 tuşuna basarak içtim. Bölgede canım tam olarak 160 idi. Onlar arkamızdan sıktığında zaten uyuşturucu etkimin bitmesine 1-2 saniye kalmıştı. Kendi videonda da görüldüğü gibi görüş alanını birkaç saniyeliğine ağaç etkiliyor, o sırada zaten olayın etkisiyle defalarca atanan tuşa bastım olay saatinde lagımın normal değerlerden yüksek olması durumu geciktirdi. Sıktığını görünce direk hotkeyin atanan tuşuna bastım. Chatlog ss’ini bulursam atacağım. Açıkçası ESP ile video alıp can barıma göre şikayet açman absürt kaçmış dostum. Hotkeyin bir cezası varsa uygulanabilir, politikada bununla ilgili bir kural göremedim.
Kanka uyuşturucu içtiğinizde animasyona giriyorsun, koşarken animasyona girmemişsiniz
keşke dediğiniz gibi olsaydı. Seni görmeden sıktığımızı söylemişsin, çatışmanın öncesi var öncedende drivebylaştığımızı biliyorsun.
30 senedir samp oynuyorsun sözde fakat animasyonun bozulduğunu bilmiyorsun, araçtan indiğimde zaten tuşa bastım ve hızlıca animi bozdum dostum. Görüş alanından çıkıyorum ve animasyonu hızlıca bozuyorum. Dediğim gibi uyuşturucu fiilini ve aynı zamanda animasyonu bozma fiilini hotkey’e atadığım için canım uyuşturucu etkisiyle yükseliyor. Ayrıca benim oyunumda bu kadar hızlı yükselmedi, ESP’n bozuk olabilirim veya gecikmeli geliyor dostlarından daha iyisini istemişsindir umarım

Ping değerlerim 250’nin üzerindeydi olay saatinde bu tür durumlar oldukça olağan.