Konu: Coklu ihlal ( Timur_Maqsudov, Capo_Jahseh)  (Okunma sayısı 214 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.09.2023 19:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur_Maqsudov- (@SL4Y3R)  Capo_Jahseh-(@KeremDemiryurek)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jamal_Dhurden (@küllenenaşk)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:23-18:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Capo_Jahseh= Emote vermeden yumruk atmak.
Timur_Maqsudov= Emotesiz Car Jack.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar. Capo Jahseh ile laf atışına girdik, bir anda yumruk atmaya başladı. (hiçbir emote vermeden) Sonrasında olayı izlemek için bir kaç kişi geldi ve biz orada kaldık. Sonrasında onlarla da laf atışına girdik. Adamlar girişmeye kalktı, YKİ süreme uymak için kaçtım ve aracıma sığınmaya çalıştım fakat emote vermeden Timur Maqsudov isimli karakter bana CJ (Car Jacking) ihlalinde bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Capo Jahseh= https://hizliresim.com/1lkagai https://hizliresim.com/bj1fvj0
Timur Maqsudov= https://hizliresim.com/r3lxm96

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.09.2023 20:24
@SL4Y3R     @KeremDemiryurek 24 saat içerisinde savunmanızı yapmanız gerekiyor.

#2 - 14.09.2023 20:43
Merhabalar,

bu arkadaşlar dün hood bölgemize gelip fear-rp ihlali ve troll yapıp kendi hood bölgemiz içerisinde bizi hem polise şikayet edip hem de tatsızlık çıkarıyorlar. (Jamal Dhurden ve Connell Washington)

Dünki role ait kanıtlar,
Spoiler: GösterGizle

Daha sonrasında bu gün hemen hood bölgemizin bir sokak ilerisinde arkadaşlarımın bu şahsiyetler ile tartıştığını görüp aracımı kenara çekiyorum. Daha sonrasında olaylar büyüyor ve kavga rolü gerçekleşiyor ayrıca CJ atmadım, emotem var kanıtlarda mevcut.

Şikayetle alakalı kanıtlar,

Arkadaşlar sivil halleriyle bu tarz saçma rollere giriyorlar normalde bütün sorun rollerde Jamal Dhurden üzerinde kalsa da Connell Washington da onunla takıldığı için arada kaynamış olması. Ayrıca, Capo_Jahseh adlı arkadaşla da hiçbir alakamız yok ortak şikayet diye yazıyorum madem arkadaşların yaralı süreleri vardı neden bize böyle saçma bir agresif role girişip bu tarz rolü doğurttular? İyi günler.

#3 - 14.09.2023 21:02
Car Jacking'i ben yaralandığımda atmış. Benim attığım SS'te Car Jack atarken herhangibi bir emote gözükmüyor.

#4 - 14.09.2023 21:15
Car Jacking'i ben yaralandığımda atmış. Benim attığım SS'te Car Jack atarken herhangibi bir emote gözükmüyor.

?? O ssden saliseler sonra emotem düşüyor. Senin ssine düşmemiş olabilir ama ben emotemi attım. SS'in alındığı zaman ve emotenin atıldığı an aynı değil birader bunu bilemezsin.

Farklı bir açıdan görmek istiyorsan benim açımdan da atayım ssi. Hatta attığın o pmden sonra SS alma gereksinimi duydum.

« Son Düzenleme: 14.09.2023 21:24 SL4Y3R »

#5 - 14.09.2023 21:46
Foruma dikkatli bakarsan anlarsın Jamal Dhurden karakteri ben olmadığımı. Ayrıca emoteyi beni aractan attıkdan sonra atmış olabilirsin.

#6 - 15.09.2023 05:32
Merhaba,

Şikayet incelendi. Timur Maqsudov için yapılan savunma yeterli. @SL4Y3R araçtan atma emotelerinde, eş zamanlı yapmak yerine önce emote sonrasında araçtan atma işlemi gerçekleştirmeye özen gösterin. Bu tip, ekran görüntülerinde karışıklığa sebebiyet vermemek için.

Capo Jahseh karakteri brawl kural ihlalinden cezalandırılacak.

Jamal Dhurden onaylı hoodda gerçekleştirdiği Fear-RP ihlalinden cezalandırılacak.