Konu: Fyodor IIin --- Fear Rp  (Okunma sayısı 63 defa)

#0 - 06.09.2023 16:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fyodor_IIin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.09.2023 16:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Köşemde takılırken, arkadaş gelip durduk yere onaylı bölgede küfürler edip seni mermi manyağı yaparım diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1148943568707276860/1148976400670400633/sa-mp-145.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.09.2023 17:23
Olay dahilinde aracımı çalmaya çalıştın herhangi bir agresifliğe girişmedim. Aracın kapısı kitli olmasa belki aracı çalacaktın ve ırkçı bir karakter yönetiyorum. O anda bunları söyleyip olay yerini terk ettim başka bir şey yok fearlık bir şey yok sadece söyleyip gittim. Orada beni korkutabilecek bir şey demedin sadece hoodun orası olması mantıklı değil ama şöyle bir şey var idlewooddayız ve orası tehlikeli bölge olarak geçiyor. Hemen çizginin ötesindeyim. Neden odanın girişine gelmiş abinin yaptığı hareketler gibi rahatsız edip en ufak laftada şikayet açıyorsun anlamadım? Rol dahilinde uğraşıp bana orada fearı yaşatabilirdin ama tek cümle söyleyip SS almışsın ve hemen şikayete koşmuşsun. Savunma bu kadar başka ileti gelmeyecek.

#2 - 06.09.2023 17:50
Olay dahilinde aracımı çalmaya çalıştın herhangi bir agresifliğe girişmedim. Aracın kapısı kitli olmasa belki aracı çalacaktın ve ırkçı bir karakter yönetiyorum. O anda bunları söyleyip olay yerini terk ettim başka bir şey yok fearlık bir şey yok sadece söyleyip gittim. Orada beni korkutabilecek bir şey demedin sadece hoodun orası olması mantıklı değil ama şöyle bir şey var idlewooddayız ve orası tehlikeli bölge olarak geçiyor. Hemen çizginin ötesindeyim. Neden odanın girişine gelmiş abinin yaptığı hareketler gibi rahatsız edip en ufak laftada şikayet açıyorsun anlamadım? Rol dahilinde uğraşıp bana orada fearı yaşatabilirdin ama tek cümle söyleyip SS almışsın ve hemen şikayete koşmuşsun. Savunma bu kadar başka ileti gelmeyecek.
Senin aracını neden çalayım, rolden çıkmışım köşeme gidiyorum. Sen gelip bana laf atıyorsun. O bölgeye girdiğin an korku rolü sergilemelisin dostum. Öyle mermi manyağı yaparım diyorsun. Kendin bilene diyorsun İdlwood tehlikeli bir bölge. Ayrıca seninle uğraşmak istemedim durduk yere laf atıp kaçan tiplerdensiniz her gün sizin gibiler ile uğraşıyoruz, sıkıldık.

#3 - 07.09.2023 16:26
Savunma yeterli görüldü, rol dahilinde tutabilirsiniz.