MISS FLORIDA GÜZELİ'NDEN PERDE ARKASI, NELER ANLATTI? Florida'nın gözde güzellik yarışması Miss Florida'nın ikinci sezonunun kazananı olan Gloria James, kısa bir süre önce sahnedeki taç ve tacını taşıyan kişi olarak tarihe geçti. Yarışma sırasında sergilediği performanslar, Ashley Clarkson'dan aldığı taç devri. Hepsi haberimizin detaylarında!
Gloria James ile gerçekleştirdiğimiz samimi röportajda, yarışma sürecini ve zafer anını birinci ağızdan dinleme fırsatını bulduk. Sevilen güzellik yarışmasının ikinci sezonunu geride bırakan Gloria, çekimlerden yarışma anına kadar yaşadığı duygusal ve fiziksel süreçleri bizimle paylaştı. Kişiye özel yemek programı nasıldı? Spor takibi nasıl yapıldı? Yüzde Yüz Vice'a konuk olan Gloria James, yarışma sırasında neler yaşadığını anlatıyor! Hepsinin soruları TELEVICE'ın bu haberinde!
İKİNCİ SEZONUN, BİRİNCİSİ İLK SÜREÇTE NELER YAŞADI? SORUYA VERDİĞİ CEVAP TAKDİR TOPLADI!
Geçtiğimiz günlerde Yüzde Yüz Vice'a konuk olan Gloria James, yaşadığı haftalık süreci sonrası yarışma birincisi oldu. Social üzerinden ilerleyen oylama. Gloria'ı pek mutlu etmese de, son kararı veren Jüri oldu. Miss Florida güzeli, ilk süreçte neler yaşadı? Programımızda ne anlattı? "Keyifli bir süreç geçirdik aslında, zorlu sayılmazdı. Malibu ekibi bizlerle çok ilgilendiler, çekimlerimiz ve provalarımız da oldukça keyif vericiydi. Formumuzu kaybetmememiz önemliydi, o süreç sıkı geçti biraz. Özel beslenme listesi ve spor programları ile bir ayımızı geçirdik. Sonrasını da biliyorsunuz, yarışma süreci. Sahne bambaşkaydı, çok sakin birisiyimdir ama ben bile heyecanlandım açıkcası." şeklinde konuştu.
ASHLEY CLARKSON'DAN TAÇ DEVRİNİ ALDI, O DİYALOG SIRASINDA NELER YAŞANDI?
Miss Florida güzeli, Gloria James. Ashley Clarkson'dan taç devrini aldığı sırada ikili arasında nasıl bir diyalog geçti? Ashley Clarkson, James'a ne dedi? James, röportaj sırasında ne söyledi?
"Kendisini tanımıyorum, açıkçası önceki güzelin o olduğunu da yarışmadan bir kaç gün önce öğrendim. Aramızda bir diyalog dönmedi, sadece tebrik etti ve fotoğraf çekildik o kadar." Ashley Clarkson'un yarışma birincisi olmadığını söyleyen Gloria, birinci olduğunu yarışmadan bir kaç gün önce olduğunu belirtti.
EYALET GÜZELİ, KARİYERİNE NASIL DEVAM EDECEK? AMERICAS COMPANY'DEN İSTİFA MI EDİYOR?
Gloria James'a, gelecekteki kariyerini sorduğumuzda verdiği cevap şaşırtıcıydı. "Çalışmaktan keyif alıyorum, devamlı olarak da ofisteyim. Kısacası, işim benim her şeyim. Aynı çizgimden devam edeceğim." şeklinde konuştu. İşine ve kariyerine olan bağlılığını net bir şekilde yansıtan James, Güzellik yarışmasının kazananı olarak taç giymenin yanı sıra, iş dünyasında da başarılı bir girişimci olarak yer aldığını görmek dikkat çekici.

|
|