Konu: [24.08.2023- Eustaquio_Banuelos] Retarted Roleplay  (Okunma sayısı 217 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.08.2023 07:32
Kulübünüz kendinizi tanımadan şehirde elini kolunu sallayarak motor sürüp "güzel sürüş" diye karakterimi tilt ediyor. Az bile yapmışım, MC kültürünü bilmiyorsan birliği kapatabilirsin veya yardımcı olabilirim. Kulübünü gelip şehirdeki en büyük motorsiklet kulübüne tanımazsan bu saygısızlık olarak değerlendirilir. Kendini tanımadan kafana göre sürüş yaparsan da herşeyi göze alarak yola çıkmalısın iyi forumlar.
Bu adam secretary bir de. Nomad dedigin adamin coloru olmaz. Hele ki herif senin territoryne giriyorsa sen adamin yanina gidersin halini hatrini ne ayak oldugunu sorarsin. Sonuçta o secretary yamasi sana bosuna verilmedi.

#11 - 26.08.2023 07:47
church karari yok adamlarla rolle iletisime gectin mi supheli. adamlari gordugun sirada bu sehirden ban yediniz muamelesi yapmak kisisel ego tatmininden baska bir sey degil. yedi senedir mc rolu yapmisimdir ama hicbir zaman sekreterin gelip de nomad charterlara boyle church karari olmadan asip kesip gurledigini gormedim. nomad adam zaten derdodur. surusunden ayrilmistir. sen o adamla bira icip sabahtan aksama eskiler hakkinda muhabbet edersin. yapilan muameleyi hic anlamadim.

#12 - 26.08.2023 07:55
Alıntı
Yeni açılan birliklere ilk 10 gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez.
Yukarıda yer alan kuraldan da yola çıkarak şehirde yeni yeni kendi düzenini kurmaya çalışan bir kola karşı daha sakin rol yapabilirsiniz. Birliğin açıldığının tam olarak 10. gününde herhangi bir toplu aktivite olmadan, Mongols bölgesinden uzak bir şekilde sürüş yaptıkları için baskı altına almanız makul görünmüyor. Yine de kararımı değiştirerek bu şikayette ceza uygulamıyorum, rollerinizde lütfen daha dikkatli olun. Bu tutumun devamında ağır yaptırımlara maruz kalacaksınız.
« Son Düzenleme: 26.08.2023 07:58 ozmeninho »