Konu: chatlog kaydetme sorunları yaşıyorum  (Okunma sayısı 76 defa)

#0 - 12.09.2023 20:10
Sorununuzun detaylı açıklaması: Codsmp kullanırken eğer "Chatlogging: true" değerini yaparsam oyuna girdiğim esnada aşağıda görmüş olduğunuz gibi bir yazıyla karşılaşıyorum ve bunu her saniye spamlayarak chatime gönderiyor. Bu durum hem fpsimi düşürüyor hem de diğer oyuncuların mesajlarını göremiyorum çünkü 1 saniyede 50 tane uyarı gönderecek şekilde spamlanıyor. "Chatlogging: false" yaptığım zaman bu durum geçiyor ama bu sefer de hiçbir türlü chatlog dosyasını kaydedemiyorum. Codsmp silip oyunun kendi haliyle oynadığımda ya da chatlog kaydetme modlarını kullandığımda da hiçbir türlü işe yaramıyor. Oyunun kendi chatlog.txt dosyası bile oluşturulmuyor.

Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: -
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:

İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız): Windows 10

Denediğiniz çözüm yolları: Codsmp'de bulunan chatlogging değerlerini true/false yapıp denedim, spam sorunum false iken çözüldü ama chatlogum kaydedilmedi. Codsmp komple silip başka chatlog kaydetme modları denedim yine chatlog belgesi oluşturamadım.

Ek açıklama: Şu an en büyük sorunum oyunumda hiçbir türlü chatlog.txt kaydedemiyor oluşum, buna çözüm arıyorum lütfen yardımcı olun.
« Son Düzenleme: 12.09.2023 20:20 oldreligion »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 14.09.2023 23:32
Merhaba, sorununuz devam ediyor mu? Ediyorsa aşağıdaki adımları denediniz mi? @oldreligion

1- SAMP'ı silip tekrardan yüklemek,
2- GTA'yı temiz bir şekilde kurmak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 14.09.2023 23:51
Merhaba, sorununuz devam ediyor mu? Ediyorsa aşağıdaki adımları denediniz mi? @oldreligion

1- SAMP'ı silip tekrardan yüklemek,
2- GTA'yı temiz bir şekilde kurmak.

2. maddeyi denemedim bir bakacağım muhtemelen sorunu o çözer gibi, şimdilik konuyu kapatabiliriz evet. Teşekkür ederim. Tekrar yaşarsam bir daha oluştururum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok