Konu: Gerardo Pessina, rolde q  (Okunma sayısı 98 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2023 19:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerardo Pessina @Danqer.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hitomi Suzume

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.09.2023, 23:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde bağlantı kopartmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, geçen günlerde Commerce'a inen helikopterler gördük, gittiğimizde bu arkadaşı gördük üstünde mp5 ile. Sonrasında helikoptere binip kaçmaya çalıştı, biz de onu vurduk. Sonrası da gözüküyor, /q. Bir kere /q yazıp atamadığı da gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 5 dakika bekleyemedik çünkü arkadaşları ateş etti.

#1 - 18.09.2023 19:45
@Danqer 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#2 - 18.09.2023 20:28
  Merhabalar, öncelikle geçen günlerde savaştaydık arkadaşı vurdum q attım fakat oyuna hemen giriş sağladım oyuna giriş sağladığımda etrafımda kimsecikler yoktu. Ne bir polis ne bir ekip arabası. Oyuna girdiğimde ise 5 dk bile geçmemişti yanlış hayırlamıyorsam sunucu kurallarında 15 dakika yada 5 dakika flan. Oyuna giriş sağlayana kadar zaten zaman geçmemiş olabilir. Fakat yeniden doğdugumda yanladımki birliğimdeki olan arkadaşlar karşı birliğe sıkarken polisi görüyor ve sıkıyor. Yanımda polis arkadaşlar olmadığı için olay yerinden uzaklaştım.

#3 - 18.09.2023 22:55
Merhabalar, şikayet incelendi. Her iki tarafın kanıtlarında da görüldüğü üzere Gerardo Pessina çatışmanın hemen sonrası oyundan kendi isteği ile çıkış sağlamış. Ardından oyuna girmiş fakat oyuna girdikten sonra herhangi bir şekilde PD oyuncuları ile iletişime geçmemiş görünüyor. Bu sebeple ceza alacaksınız. 15 dakika kuralı bağlantınızın koptuğu durumlarda geçerli. Kendi isteğiniz ile oyundan çıktığınız için ceza alacaksınız. Arşiv.