Konu: [26.10.2019 - Stark_Lehmann] Cache Mining - Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.08.2023 15:48
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stark_Lehmann  @MEA5353
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.07.2023, 23.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 14.07.2022, saat 01:30:56 civarında eklettiğim, SS'te gözüken modelimi Stark_Lehmann  isimli karakterde gördüm. Skini ben,eski onaylı ViceSquad skincilerinden @SincaP a yaptırdım. @MEA5353 ile iletişime geçtim ve skinimi herkese açık olan bir discord topluluğundan aldığını belirtti.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-

-

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşa anlayışı için teşekkür ediyorum.
« Son Düzenleme: 21.08.2023 15:50 Zantaclaws »

#1 - 21.08.2023 15:56
@MEA5353 Savunmanızı bekliyoruz. Modele nasıl ve nereden ulaştığınızı teyit edip savunmanıza ekleyin.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#2 - 21.08.2023 16:48
Öncelikle iyi günler. Arkadaşın fotoğrafta göstermiş olduğu gibi başka bir sunucudan aldım.  Chll Skins diye bir model sunucusu bulunmakta. Oradan buldum ve kendi karakterimin kafası ile değiştirdim. Şayet sonra ya doğru bizde bu karakterlerin farklı farklı yerlerden alındığı ve oraya koyulduğunu öğrendik. Normal bir şekilde başkasının karakteri asla ekletmek olmaz. Kişi ile olan discord konuşmalarımız zaten onda da bulunuyor. Skinim silinmek yerine başka bir model ile değiştirmemi uygun görürseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü bende bilmiyordum ve açıkçası bildiğiniz gibi para verme durumu oldu. Sonucu sizlere bırakıyorum, arkadaş tekrar kusura bakmasın, iyi günler.

#3 - 21.08.2023 17:44
Defalarca tekrarladığımız gibi bir kez daha hatırlatalım;
Alıntı
ViceSquad discordumuzda(discord.gg/viceroleplay) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.

Mining modellerin paylaşıldığı platformlarda paylaşılan modelleri kullanmanız yasak ve yanlış bir durumdur. Sunucu üzerinde kullanılmadığından veyahutta release adı altında yapımcısı tarafından paylaşılmadığı süreçte aldığınız modeller cache mining kapsamında değerlendirilir. Model silinecek ve herhangi bir hak tanınmayacak. Şikayet kapatıldı.