Konu: 14.08.2023 - elvis marquez ve arafat - rezalet  (Okunma sayısı 209 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2023 15:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arafat Abouchaker - @ORGANIZE ve Elvis @ByDeniz77

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @SincUp

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.08.2023 14.30 civarı sste var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching, Retarted RP, Trolling, R20'ye yapılmaması gereken roller, Ortak Nezaket ve nicesi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Garajıma gelip burada kumar var mı dedi, yok dedim. Gereksiz agresif yaptı, maymun falan dedi. Zaten karakter isminden bir hayır çıkmayacağını, rolün dm için bir araç olarak kullanıldığını görebilirsiniz. Sonrası ekran görüntülerindeki gibi, silahlar, düşürünce "kafasına işer" gibi roller, pmden "içerledin mi ripbozo" yazmalar, işeyip ohh yazmalar, sivilken bana sıkması vesaire vesaire.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): böylelerinin yeri diğer bohem sunucular, vice'da bunları barındırmamak gerek, gerekeni yaparsınız

#1 - 14.08.2023 15:10
Chat karalanmış, temiz bir kanıt sunulduğunda açıklama ve savunma yapacağım.

#2 - 14.08.2023 15:11
Chat karalanmış, temiz bir kanıt sunulduğunda açıklama ve savunma yapacağım.

bırak da ona yetkili karar versin, pmleri ve f chati karaladım, yetkili isterse forum pmden atarım, senin görmene gerek yok  O:-)

#3 - 14.08.2023 17:56
@ORGANIZE @ByDeniz77 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#4 - 14.08.2023 18:49
ekleme:
bu arkadaşlar birlikçe komple böyle kabadayı rolünden zevk alıyor olsa gerek, ama abartarak yapıyolar. göz önünde bulundurulsun
(behnaz ile arafat aynı birlikte ve o birlikteki birçok kişi bu tip roller yapıp duruyor. gbi'da yapıyorlar üstelik, geçen gün birisi vice cafe'de kelimelerini küfürden başka bir şey olmaksızın kullanıp kavga edip tutuklanmıştı, hoş görüntüler değil)

Spoiler: GösterGizle

#5 - 14.08.2023 20:14
@ORGANIZE @ByDeniz77 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.
herif kanıtlarla oynamış, oynanmamış ssler attığı zaman savunma yapacağım

#6 - 14.08.2023 20:19
savunmaya gelecek olursak benim açımdan hatalı bir şey yapmamışım, yanımdaki herif sözlü tacize girmiş. bende ağzını topla demişim, küfür edildiğinde misilleme yapmışım. işeme olayına geleceksek yaralı yattığında ayağıma tükürüyor. ben de kafasına boşaltıyorum.

#7 - 14.08.2023 20:45
güzel savunma kardeşim sonuçlanabilir

#8 - 15.08.2023 03:27
Elvis Marquez karakteri Deathmatching ve Ortak Nezaket, Arafat Abouchaker karakteri ise İllegal Kural İhlali kapsamında ceza alacak. Birlik liderine karşı bu tarz rollere giremeyeceğiniz kurallarda açık açık yazıyor.