Aktif savaş bölgesindeydin ve main karakterindeki skin ile geziyorsun, Mongols R20'de onaylayacaktır, birlikten çıktım. Idlewood birliğine üyesin ve savaş sırasında alt karakterin ile takılıyorsun, ne kadar mantıklı? Hatalı alt karakter kullanımından ceza almasını arz ediyorum, ben rolümde biriyim. Gelip boş şikayetler açmayın bana OOC kininizi bir yere bırakıp oyunumuza bakalım, sonuçta 500mb bir oyun

Mongols savaşta diye şu an birlikten ayrıldım, daha sonrasında gireceğim, özel skin attırıp. Savaştan uzak durmak için ayrıldım, oradaki çoğu olayı biliyorum, VCPD gelince /sq'lar atılıyor akabinde alt karakterle geçiliyor etraf ESP yardımı iyice kontrol ediliyor ve teker teker oyuna giriş yapılıyor. Eski Idlewood'dan eser yok, DM'e giderken birlik chattinden her şeyi video'ya alın diyorlar, DM birliği olduğu bariz. Birliği bir güzel inceleseler çok kişi yasaklanır. Yetkililer isterse kırpılmış videoyu atacağım, içeride 4 kişi var ve silahlı, PM yardımı ya da Discord vb. gibi OOC olarak iletişime geçebilecekleri bir platformdan yardım alıyor olabilirler. Direkt evin önüne geliyor evin içine girdiğimde de silahlı adamları görüyorum ve nişan alıyorlar bu da Mix yaptıklarını gösteriyor. 7/24 kapıya aim alacağını düşünmüyorum. Video kırpılmış olmasaydı (OBS AYARI), şu an çok fazla kişiye işlem uygulanacaktı. Shane karakteri hood'larına baskın olduğunu duyunca ne hikmetse anında oyuna giriyor, rol yapmaya değil DM için oynayan bir tayfa sanırsam, böyle yorumladım. AK ve Deagle ile bana ateş ediyor. (Sobeit ya da BPL) kullanarak saniye 2 hit ile beni düşürüyor, hadi buraya geçtim. Yıl 2023 Vice'a sobeit de sokmak çok kolay, Samp'ta hile kullanmayan da yok. Elimde Video kaydı var fakat yetersiz kılınacağı için elimden hiçbir şey gelmiyor. Aktif çatışma bölgesine gelip şikayet açman çok komik dostum. Savaş zamanı main karaktere girmezsiniz, DM'de düşünce /q atarsınız işine gelince şikayet açarsınız, komiksiniz.

Kullandığınız hileler ile güzel bir video çekerseniz çok iyi olacak, keyif ile izlerim. Sonuçlanabilir.
1:10'daki Tiontay karakterine de maşallah, ateş edip direkt ayağa kalktığın zaman C-Bug sayıyor, ne hikmetse bunu da beceriyor ve hiçbir uyarı almıyor akabinde 3 saniye 3 hiti de başarılı tutuyor ve Dean karakteri RK'ya düşüyor. Siyahi karakterim diye bana da sıktılar, onlardan olduğumu söyledim ve ateşi kestiler. Idlewood 4 yıldır Afro-Amerikan sokak çetesi sen orada silahlı olan arkadaşlarının yanına sığınıyorsun sana ateş etmemiz çok normal. İyi günler, iyi forumlar.
Video'nun çözünürlüğü farklı, bunun için özür dilerim. Yetkililerin inisiyatifine kalmış bir konu, Peek atmadan daha mermiler yağmaya başlamış, tepki bile veremiyorum.