Konu: Stance - B bölmek  (Okunma sayısı 197 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.08.2023 00:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Stance Casper Livingston

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Idlewood üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
/B

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood baskının da b bölüyor, fazla söylenecek şey yok

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.08.2023 00:44
Abi haklı adam şaşkınlık geçirmiş duvarı delip geçiyor az bile yazmış  ::)

#2 - 13.08.2023 01:41
Ahaha, selamlar. Nasıl gidiyor? Ekran görüntüsünü videodan almışsınız ve şikayet açmak için açıyormuşsunuz gibi geldi. Her neyse savunmamı yapayım ve fazla seviyemi düşürmeden sonuçlanmasını bekleyeyim o halde.

https://streamable.com/b9r8lw

Burada bulunan videoyu ben çektim. Kişi bir anda gate'den geçip çıkıp gidince haliyle şaşkınlığımı saklayamadım ve /b kısmından öyle bir şey yazdım, sadece sonrasına ise görüldüğü gibi uzatmadan "Devam" yazıp role uyum sağladım.

Yöneticilerin yapılan ihlale karşılık şaşkınlık ile öyle bir şey söylediğimi göz önünde bulundurup insiyatif göstermesini talep ediyorum.
Savunmam bu kadar, iyi roller!  :vays: :nays: :sampanya: :manifdog

#3 - 13.08.2023 02:06
Orada B'den bölüp, rolü bölmene gerek yok, bunu şikayet açarak belirtebilirsin, aslında bilirsen sunucuya kayıt olurken de bir soru soruyorlar, "Aktif rolde karşı tarafın oyuncusu ihlal yaptı, bu durumda ne yaparsınız?" Aslında bu sorunun cevabını bu şekilde cevaplamamalısın.

#4 - 13.08.2023 02:10
Hmh, öyle mi olmuş? Senin ile polemiğe girip seviye düşmek istemiyorum güzel dostum. Video da her şey belli. Anlık şaşkınlık ile yazılan bir şey. Gerekli savunmayı yukarıda yaptım zaten. Açık arayıp şikayet açmaya devam edebilirsin. Şikayete bakacak yöneticiden insiyatif talep ediyorum. Tarafımdan her hangi bir ileti gelmeyecek. Temennim bir an önce şikayetin sonuçlandırılmasıdır. Vice ile kalın.  :vays: :nays: :sampanya:

#5 - 13.08.2023 02:20
Hmh, öyle mi olmuş? Senin ile polemiğe girip seviye düşmek istemiyorum güzel dostum. Video da her şey belli. Anlık şaşkınlık ile yazılan bir şey. Gerekli savunmayı yukarıda yaptım zaten. Açık arayıp şikayet açmaya devam edebilirsin. Şikayete bakacak yöneticiden insiyatif talep ediyorum. Tarafımdan her hangi bir ileti gelmeyecek. Temennim bir an önce şikayetin sonuçlandırılmasıdır. Vice ile kalın.  :vays: :nays: :sampanya:
  ??? :D

#6 - 13.08.2023 03:57
Başka bir savunma gelmeyecek ama bunlara ek
Şikayetleri inceleyen yöneticinin kişiye açtığım bir şikayetten hemen sonra o şikayette bulunan ekran görüntüsü ile 3 adet şikayet açtığını bildirmek isterim. Buna göre işlem uygulanırsa sevinirim. Tamamen açık aramaya yönelik hareketler bunlar.

:vays: :nays: :sampanya:

#7 - 13.08.2023 16:54
Şikayetleri inceleyen yöneticinin kişiye açtığım bir şikayetten hemen sonra o şikayette bulunan ekran görüntüsü ile 3 adet şikayet açtığını bildirmek isterim. Buna göre işlem uygulanırsa sevinirim. Tamamen açık aramaya yönelik hareketler bunlar.

Kanka açtığın şikayete dikkat et, açık arama derdim yok, Dean Foster'in adımı bilmemesine rağmen Desharious demesine de şikayet açabilirdim, açmadım açık aramıyorum, yaptığın hatalar, bizi hoşnut etmiyor

#8 - 13.08.2023 17:37

Kanka açtığın şikayete dikkat et, açık arama derdim yok, Dean Foster'in adımı bilmemesine rağmen Desharious demesine de şikayet açabilirdim, açmadım açık aramıyorum, yaptığın hatalar, bizi hoşnut etmiyor

Ooookeeeyyy booomer. Şikayet incelenebilir.

#9 - 13.08.2023 17:42
Cezalandırılacak. K&A