Konu: DM  (Okunma sayısı 202 defa)

#0 - 11.08.2023 14:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Niko_Belushi - @meteesz / Jaivon_Parks - @dehdas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar beni terasta kahve içmeye davet etmişlerdi, kuytu bir köşeye geçip relog attım, daha sonra kendime yemek hazırlamaya mutfağa gittim. Geldiğimde vurulmuştum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): En ağır şekilde ceza almalarını istiyorum ve silahları silinsin. Savaştalar diye önlerine gelene mermi atamazlar

#1 - 11.08.2023 15:06
ÇATIŞMAYA  BAŞLADIĞIMIZ BÖLGE.

SENİN BULUNDUĞUN VE VURULDUĞUN BÖLGE.

AKTİF ÇATIŞMA ALANI.

ÇATIŞMMA ALANI V2.

Aktif çatışma bölgelerinde bulunup vurulduktan sonra şikayet oluşturup silahları silinsin demeyin, adamların hood bölgesi içerisindesin, ne yapmamızı bekliyorsun.

#2 - 11.08.2023 15:09
Arkadaşımın yaptığı savunmayı destekliyorum. Ekstra olarak bir şey eklemiyeceğim.

#3 - 11.08.2023 15:10

AKTİF ÇATIŞMA ALANI.

ÇATIŞMMA ALANI V2.

Aktif çatışma bölgelerinde bulunup vurulduktan sonra şikayet oluşturup silahları silinsin demeyin, adamların hood bölgesi içerisindesin, ne yapmamızı bekliyorsun.
Herkese forumdan bakıyorsun ya buna da bakmışsındır diye tahmin ediyorum  ::) savunmanız bu kadar ise sonuçlanabilir

#4 - 11.08.2023 15:25

AKTİF ÇATIŞMA ALANI.

ÇATIŞMMA ALANI V2.

Herkese forumdan bakıyorsun ya buna da bakmışsındır diye tahmin ediyorum  ::) savunmanız bu kadar ise sonuçlanabilir

Kimseye forumdan baktığım yok, adamların hoodundasın, aktif savaştayız, orada bekliyorsun, gelme sende.

#5 - 12.08.2023 06:19
Aleda dostum, 10 level olmak için karakter kastığını ve silentli ESP ile gelip dm atacağını sen benden iyi biliyorsun ???
Neyse Riccardo Pelegrino ile kardeş rolü yapıyorsun, ayrıca seni zaten o hooda kaç kez gördük.
Savaşta ben de vardım. Sende hooda ve vurulmamak için birliğe girmemeye devam et.

:D :D :D :D

#6 - 12.08.2023 16:43
Aleda dostum, 10 level olmak için karakter kastığını ve silentli ESP ile gelip dm atacağını sen benden iyi biliyorsun ???
Neyse Riccardo Pelegrino ile kardeş rolü yapıyorsun, ayrıca seni zaten o hooda kaç kez gördük.
Savaşta ben de vardım. Sende hooda ve vurulmamak için birliğe girmemeye devam et.

:D :D :D :D
Atlama, git rol-ss çıkart hadi :garip: :garip: :garip: :garip: :garip: :garip:

#7 - 14.08.2023 03:42
Savunma yeterli görüldü.