DM
Spoiler: GösterGizle ÇATIŞMAYA BAŞLADIĞIMIZ BÖLGE.Spoiler: GösterGizle SENİN BULUNDUĞUN VE VURULDUĞUN BÖLGE.Spoiler: GösterGizle AKTİF ÇATIŞMA ALANI.Spoiler: GösterGizle ÇATIŞMMA ALANI V2.Aktif çatışma bölgelerinde bulunup vurulduktan sonra şikayet oluşturup silahları silinsin demeyin, adamların hood bölgesi içerisindesin, ne yapmamızı bekliyorsun.
Alıntı yapılan: meteesz - 11.08.2023 15:06Spoiler: GösterGizle ÇATIŞMAYA BAŞLADIĞIMIZ BÖLGE.Spoiler: GösterGizle SENİN BULUNDUĞUN VE VURULDUĞUN BÖLGE.Spoiler: GösterGizle AKTİF ÇATIŞMA ALANI.Spoiler: GösterGizle ÇATIŞMMA ALANI V2.Aktif çatışma bölgelerinde bulunup vurulduktan sonra şikayet oluşturup silahları silinsin demeyin, adamların hood bölgesi içerisindesin, ne yapmamızı bekliyorsun.Herkese forumdan bakıyorsun ya buna da bakmışsındır diye tahmin ediyorum savunmanız bu kadar ise sonuçlanabilir
Aleda dostum, 10 level olmak için karakter kastığını ve silentli ESP ile gelip dm atacağını sen benden iyi biliyorsun Neyse Riccardo Pelegrino ile kardeş rolü yapıyorsun, ayrıca seni zaten o hooda kaç kez gördük.Savaşta ben de vardım. Sende hooda ve vurulmamak için birliğe girmemeye devam et. Spoiler: GösterGizle