Konu: MuglaLee hile  (Okunma sayısı 347 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.08.2023 19:58
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ray_Guzman @MuglaLee
Olaya dahil olan şahit karakter adı: iran birliği
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videnun başında ki ak47 hitleriyle beraber rahat 600-700 bir damage yedi ama düşmedi. Sadece 6 hit deagle yiyiyor 1 kişiden 46 vursa 276 yapar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): kişinin nametagı gözükmüyor ama o sırada @breackner izliyordu.

#1 - 04.08.2023 12:52
MuqLaLee adına susturması olduğu için;

Şikayetin bana olduğunu düşünmüyorum ama adıma açıldığı için savunma yapacağım.
Öncelikle Alkhi'nin videosu kırpılmış, G1+G2 basarak oynamazasa videoyu kırpmaz. Ak nin hasarlarının geldiğinin zaten ispatı yok, şikayet açmak için açmayın, 160hp bar cleosunun sunucuda yasak olduğunu biliyoruz, canı direk 160 a çekiyor. Ayrıca arkadaşa bundan dolayıda işlem uygulanmasını talep ediyorum. Savunacağım pek bişi yok, bana açıldığını düşünmüyorum genel olarak mavi montlu zenci karakter ile rol yapıyorum. İyi forumlar.

Ayrıca adminin izlediğini söylemişin hile olsa zaten admin o anda müdahele ederdi, :manifdog:

#2 - 04.08.2023 13:01
Ayrıca aklıma geldi, kimin ma hesabıysan artık burada boş laf yapıyorsun. ma hesapla oynayıp hile şikayeti açmak mı gerçekten  :garip:

#3 - 05.08.2023 18:03
Videoda deagle sıkan arkadaş sana 4 hit atıyor, videoyu da dikkatli izlersen AK ile sıkan arkadaşımın bütün mermileri senin üstüne geliyor, 90 mermi sıkınca bir mermi bile mi tutmaz? hadi diyelim mi allahın işi tutmadı Deagle hasarları tek var deagle mermisi 46 vuruyor 4 hitin  hepsini 46 dan hesaplasan 46x4=184 can yapar ve sen bu hitlere rağmen düşmüyorsun oyundaki en fazla can arttıran uyuşturucu ekstazi bu da 60 can sağlıyor hadi diyelim ki god değilsin  ::) ekstazi içtin canın öyle oldu.  senin canının 184üstü olması için 184-60=124 , dayanıklılığı 0 olan birisinin oyuna başladığındaki canı 100 dür, senin dayanıklılığının yüksek seviyerlerde olması lazım ki sen oyuna giriş yaptığında sade halde 124 cana sahip olman lazım.

Diyelim ki hadi dayanıklılığın ve kas gücün her şeyin 20 ye 20 olsa dahi Ak sıkan arkadaşın bütün mermileri üstüne geliyor 90 tane mermi atıyor sana videoyu izlersen bütün mermilerin geliş yönü senin üstüne. GOD olmama imkanın yok ayrı yeten sana sadece Ak ve videoyu alan Deagle'lı arkadaşım sıkmıyor bu ikisine rağmen her türlü düşmen lazım bunların yanı sıra, yokuşun altında 2 deagle araçtan 2 kişi daha iniyor bunların hiçbirinin mermisi mi sana isabet etmiyor, lütfen saçmala kardeşim benim  ::)

05.08.2023 tarihinin saat 18:09 ye ait bir karkater dayanıklılığının gösterildiği bir ss karakter dayanıklığı şu anda %10 olarak gösteriliyor bu kişinin yukarıda yaptığım hesaba göre hiç bir şey kullanmadan full canının 124 olması imkansız, bu da buna dair bir kanıt.

Videodaki kişinin Ray Guzman olduğunu @breackner isimli yetkili doğrulayacaktır.
« Son Düzenleme: 06.08.2023 17:35 monst3r »

#4 - 06.08.2023 01:20

Öncelikle Alkhi'nin videosu kırpılmış, G1+G2 basarak oynamazasa videoyu kırpmaz. Ak nin hasarlarının geldiğinin zaten ispatı yok, şikayet açmak için açmayın, 160hp bar cleosunun sunucuda yasak olduğunu biliyoruz, canı direk 160 a çekiyor. Ayrıca arkadaşa bundan dolayıda işlem uygulanmasını talep ediyorum. Savunacağım pek bişi yok, bana açıldığını düşünmüyorum genel olarak mavi montlu zenci karakter ile rol yapıyorum. İyi forumlar.

Ayrıca adminin izlediğini söylemişin hile olsa zaten admin o anda müdahele ederdi, :manifdog:

zenci mavi montla oynuyor demişsinde, o da ölmüyor ki berat reis  :manifdog

#5 - 06.08.2023 01:21

zenci mavi montla oynuyor demişsinde, o da ölmüyor ki berat reis  :manifdog

JASSBDKAWBJLDLABSDJPAWBDASDJWAPKSLMBDAWJŞOLNMSD

#6 - 26.08.2023 20:13
Yasaklandı.