Konu: Artem Balasian\ Hatalı alt karakter kullanımı.  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2023 16:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Artem Balasian @Vortex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.08.2023 13:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı alt karakter kullanımı

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vortexcan arkadaşımız alt karakteriyle gelip Maske_52500 (Zakar Merisyan) beni gördüğünde kendine geçiyor. Tüm kuralları pas geçip benimle uğraşıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yapmayalım lütfen.

#1 - 04.08.2023 16:57
Dün yaşanan çatışmalardan da SS ler eklemek istiyorum.

Spoiler: GösterGizle

Ben dün şikayet açacağımı söyledim fakat açmadım. Olayları büyütmemek adın fakat bana pm atıp adminden yasak olduğunu öğreniyor aynı şeyi yapmaya devam ediyor vortexcan kardeşimiz. Yaptığı rolün bir kısmıda SS lere yansıyor. Daha ben motordayken beni motorumdan alıp araca bindirmiş aklınca sanarsınız Dr. Strange pardon Dr. Vortexcan. Fazla söze gerek yok gereken yapılsın. 

#2 - 04.08.2023 16:58
Durumla ilgili yetkiliden kuralı öğrendim ve oyundan çıkış sağladım. O an oradaki arkadaşta ihlal olduğunu söyledi, oyundan çıkışımı sağladım. Açık aramı kesip üslubunu düzeltebilirsin. Yetkili insiyafeine kalmış, uzun zamandır alt karakter kullanmıyordum ve öyle bir kuraldan haberdar değilim, öğrendiğimde ise oyundan çıktım.

#3 - 04.08.2023 16:59
Aynı şeyi yapmaya devam etmiyorum, senle konuştuktan sonra yetkiliye soruyorum ve durumu öğreniyorum, çıkış sağlıyorum. Loglar kontrol edilebilir. Ukeme'nin paylaştığı ss senle olan çatışma rollerine girmeden öncesi saatlerde de görünüyor.

#4 - 04.08.2023 17:47
Aynı şeyi yapmaya devam etmiyorum, senle konuştuktan sonra yetkiliye soruyorum ve durumu öğreniyorum, çıkış sağlıyorum. Loglar kontrol edilebilir. Ukeme'nin paylaştığı ss senle olan çatışma rollerine girmeden öncesi saatlerde de görünüyor.

Oyundan çıkış sağlıyorsun onda sıkıntı yok. Ertesi gün aynı şeyi tekrar yapıyorsun anlamış değilim. Kuralı da tam öğrenememişsin galiba.

Alıntı yapılan: İllegal Oluşum Kuralları
Sistemsel yaralı durumunda olan ve süre geçmesini bekleyen oyuncuya sürükleme, kaçırma, araca bindirme vb. roller yapılması yasaktır. Bu tip roller için sistemsel sürenin geçmesini beklemelisiniz.

Yaptığım diğer ihlalinde kuralını buldum pm den öyle bir şey yok falan diyordun. Al doya doya okursun. Kuralları tekrar incelemeni öneririm Alt karakter kuralını bulamadım ama alt karakterlerin illegal rollere girmesi yasak diye biliyorum sende biraz araştır unuttuğun kuralları hatırlarsın vortexcan. İyi forumlar.

#5 - 04.08.2023 18:05
Oyundan çıkış yaptım daha sonrasında sadece kanıt toplamak için oyuna girdim, illegal rollere katılmadım. Kanıt dediğim ise silahları güvenli eve götürme rolü değerli dostum.

Kuralı uzun zamandır alt karakter kullanmadığım için unutmuş olabilirim, yalan yok. Dediğim gibi yönetici insiyatifine kalmış. Durumu anladığımda çıkış yaptım.

#6 - 04.08.2023 18:21
Sonuçlanabilir, savunma için teşekkürler vortexcan. İyi forumlar.

#7 - 04.08.2023 19:04
Şikayet incelendi.

Hatalı alt karakter kullanımı sebebiyle @Vortex cezalandırılacak. Kuralı bilmeseniz bile oyuna girdiğinizde kuralları biliyor ve kabul etmiş sayılıyorsunuz. K&A