Konu: Bahram_Bijan/ Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.08.2023 15:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bahram_Bijari @monst3r

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/08/2023 13:51

İhlal edilen kural;

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Sistemsel oyunda işaretli alanlar dışındaki güvenli bölgeler aşağıda verilmiştir:
- Tüm polis departmanları ve çevresindeki sokaklar (Kasabalardaki şerif departmanları, LVPD ve SFPD çevresi de dahil)
- Tüm hastaneler
- Tüm meslek noktaları (Idlewood Well Stacked Pizza kurye mesleği hariç)
- Tüm havalimanları
- Tüm haber ajansları
- Tüm bankalar
- Hapishaneler: Gardiyanların rolsel varlığı göz önünde bulundurularak rol yapılmalıdır.

Ortak Nezaket

- AFK bir oyuncuya karşı saldırı rolleri yapmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Geceden beri IC jaildeydim uyandım bilgisayara geçtim hapis süremin bitmesine yarım saat kalmştı bilgisayar başında alt tab durumundaydım kahvaltı ettim geldim saate baktım bitmiş jail dedim hapishanenin önünde silahla vurmuşlar sonra da savunma olarak kaldırımdaydın diyor hasarlarda da vurmadan 5 dakika önce bir kişi araçla ittirmiş -20 Hp götürmüş yine de hapishanenin önündeyim karşı kaldırımında bile değil bu adam gelip sıkmış. İC olarak ta açıklaması hapishane önünde DoC görevlileri bekliyor ve bir kişi hapisten görevliler eşliğinde çıkartılmış kişiyi silahla vuruyor sonra etrafında maskeli şekilde rahatça dolaşıyor. Pm den güvenli bölge olarak uyarmasam kaçıracaktı belki de.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

« Son Düzenleme: 04.08.2023 02:13 mstc0 »

#1 - 01.08.2023 15:36
GBİ diye uyardın mı sadece? Araçla seni kaldırıma sürükleyen adamı tanımıyorum, Benden 5 dakika önce sana hasar vermiş, bir de sana çarpan adamı tanısaydım seni daha uzağa götürmesini isterdim işimi garantiye alırdım, kaldırımın önünde seni gördüm ve sıktım, ben senin jailden çıktığını ne yaptığını nereden bileyim her dakika seni takip edemem ki.

YRB falan diyerek pm den kışkırtıyorsun daha sonrasında seni vurduktan sonra role uymadan YKİ yaparak etrafta koşturuyorsun diyelim ki yaptığım ihlal, ihlale ihlalle karşılık vermezsin orada role uymak zorundasın.

« Son Düzenleme: 01.08.2023 15:39 monst3r »

#2 - 01.08.2023 15:42
Olay benim jailden çıkmamı bilmen değil hapishanenin önünde beni vurman şikayete şikayet ile karşılık verme sadece savunmanı yap. Ayrıca ihlale ihlalle karşılık değil orada ben kalkma emotelerimi verdim etrafta zıplaya zıplaya da koşmuyorum sadece yürüyorum ihlal burada bu değil yki da bu değil araba sürmemişim koşa koşa başka bir yere de ayrılmamışım kalkmadan koştuğuma dair video kaydın varsa aç şikayetini.
« Son Düzenleme: 01.08.2023 15:44 mstc0 »

#3 - 01.08.2023 15:58
Düştükten sonraki tüm anlarında yanındaydım rol yerine bana full pm den saydırmaya başladın ne bu kin ben anlamadım? Emote verseydin chatime düşerdi full yanındaydım düştükten sonra full yanında olduğum için video kaydına da gerek yok koşturduğun belli oluyor zaten. Emote verdiğinin kanıtı var ise sunabilirsin.

Bir de orası Güvenli Bölge değil.

#4 - 04.08.2023 01:05
Savunma yapıldı sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 04.08.2023 02:05 mstc0 »

#5 - 05.08.2023 15:09
Şikayet şablona uygun olmadığı için reddedildi.