Konu: Kingdom of persian üyeleri- toplu retarded-rp, GBİ, maske kural ihlali  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.08.2023 18:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: SS'te gözüken insanlar, maske ID olduklarından forum etiketleyemiyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GEREKSİZ MASKE KULLANIMI
RETARDED-RP
GÜVENLİ BÖLGE İHLALİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İşten geldim biraz dinlenip samp açayım dedim. Sunucuya bir girdim, bu arkadaşlar espden ismimi görüp hemen yanımda belirdiler. güvenli bölgede sürekli maskeyle silahla dolaşıyorlar. Maske haklarını yeni almışlar hava atıyorlar galiba hayırlı olsun. Arabalarıyla kutu içine aldılar öyle akıllarınca bir şeyler yapmaya çalıştılar anlamadım. Bölgeden çık falan diyip ak sg dg falan gösterdiler çok korktum
sonra aralarından bi akıllı beyzbol sopasıyla düşürüp jailin yolunu tuttu o ayrı

EK: şikayeti açmak için alt+tabdaydım, oyuna döndüğümde düşürmüşler. uğraştığımız tiplere bak  :manifdog

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Silah çekip düşürdüler
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Oyuna girdiğimde vice mall'daydım, orada takılıyordum. 12 saat boyunca silahlarla sultanlarla dolaşıp sağı solu taradıkları için dm sunucusuyla karıştırdılar sanırım. Onlarla role girip güvenli bölgeye kaçsam diyecek bir şeyim yok. Bunlarla en son rolüm 18 saat önceydi, sonra vicemall'a gelip Q attım zaten.

« Son Düzenleme: 03.08.2023 18:37 Chieftain »

#1 - 03.08.2023 18:37
adam vurduk düşürdük diye ss almak için beni güvenli bölgenin ortasında düşürdükleri için oluşum şikayetlerine taşıyacağım, kilit arşiv
« Son Düzenleme: 03.08.2023 18:50 Chieftain »

#2 - 05.08.2023 15:07
K&A.