Konu: Artem B. - Aimsel bir şey.  (Okunma sayısı 332 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.08.2023 17:09
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Artem_Balesian @Vortex
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Merhaba görüldüğü üzere Vortex isimli oyuncunun aimi gariban Sam'e kilitli kalıyor ve etrafında tam olarak bir tur atıyor, bunu kendi mouse hareketleriyle yapması pek mümkün değil. Ne kadar çatışmalardan anlamazsam da hepimiz samp oynuyoruz ve çatışma rollerine giriyoruz, aimbot gibi bir şey olduğu açıkça ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

slow motion mesnevi

normal mesnevi

Ek açıklamalar(varsa): Rolün başında çok merak ediyordum neye güvenip hoodu tek başına bastı diye. Önceki ekran görüntülerinden yola çıkarak söylüyorum muhtemelen kayıttaydın.
« Son Düzenleme: 02.08.2023 17:14 chikobyte »

#1 - 02.08.2023 17:20
Selam chiko, seni görmek güzel.  :D Açık konuşacağım, bu zamana kadar hiç hile açma tenezzülünde bulunmadım daha da doğrusu hiç nasıl kurulur onu bile pek bilmiyorum.  :manifdog Bu bağlamda hile açacağımı düşünmen beni üzdü, sekiz kişiye karşı aimbot açmış olsaydım veya farklı bir hile türü, orada hiçbirinizi düşüremeden düşmezdim inan. Altta bırakacağım video, kanıt niteliğindedir. Açık bir şekilde herhangi bir hile kullanmadığım ortada. Baskın esnasında ben Tom'a sıkarken birinin yumruk atması ve hit yememle birlikte dönüyorum, fazla söze gerek yok zaten pek anlamam. Video'da açık şekilde görünüyor, iyi forumlar.

Herkese iyi forumlar, iyi oyunlar.  :o :vice:

#2 - 02.08.2023 17:43
Oturduk 5 kişi şuanda movie'de komboyu yapmaya çalışıyoruz, geri cevap yazacağım  :sampanya:

#3 - 03.08.2023 12:23
leon adama destek versene >:( >:(

#4 - 03.08.2023 12:34
IC yapılan bir rolü forum üzerinden aşağılamak için alakan olmayan bir şikayete yazıyorsun?

#5 - 03.08.2023 13:02
IC yapılan bir rolü forum üzerinden aşağılamak için alakan olmayan bir şikayete yazıyorsun?
özür :'(

#6 - 03.08.2023 15:07
Sonuçlanabilir 

#7 - 26.08.2023 19:38
Karakter yasaklı.