Konu: Vladimir Pavlichenko, Marco Pavlichenko, Borivoj Kruhlak'ın yaptığı ihlaller  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.08.2023 19:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vladimir Pavlichenko,  Marco Pavlichenko, Borivoj Kruhlak

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing, pdye karşı roller, powergame, car dm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar arabama yarınları yok gibi çarptılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bir veya iki defa yapsalardı şikayet açmayacaktım ama yaptıkları şey beni o kadar sinirlendirdiki sinirden klavyeyi ıssırdım, artık ctrl tuşum yok, arkadaşlar yeni başlamışlar ve kendi aralarında eğlence yaratmaya çalışmışlar, caydırıcı bir ceza almalarını istiyorum ki bir daha böyle bir olayla karşı karşıya kalmayalım, yaptıkları bir çok yer daha var ama kesmedim, eğer ilgilenen admin incelemek isterse discorddan yayın açıp 36 dakikalık pursuit videosunun tamamını izletebilirim, saygılar.

#1 - 02.08.2023 01:43
Seni sinirlendirdiysem özür dilerim amacım orda tamamen eğlence ama bize komik gelen sana olumsuz yansıyorsa buna eğlence denemez. Şikayetinde haklısın cezamı çekmeye razıyım sonuçta her hatanın bir cezası olur. ( Klavyen için özür dilerim :) )

#2 - 05.08.2023 14:59
Karakterler ceza alacak.