Konu: Leon Pedraza - Türkçe Terim/Noktalama İşaretleri 30.07.2023  (Okunma sayısı 62 defa)

#0 - 30.07.2023 17:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Leon Pedraza - @Qesta

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Terrence Scott

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.07.2023 16:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim ve noktalama işaretleri

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: El Corona tarafında motorumla ile giderken bir araç ters şeritten geliyordu. Ona kadın sürücüleri ima ederek "kadın gibi sürme" dedim. Sonrasında arkadaş Beni Idlewood taraflarında takip etmeye başladı. Bilerek ve isteyerek bize çarparak arkadaşımı motordan düşürdü. Ardından "Kdaın gibi sürmeyin lan şunu" "Aracın anası sikildi" gibi türkçe terim içeren cümleler kullandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/joz37z5

Ek açıklamalar(varsa): Jail şart değil, rol dersi de verebilirsiniz arkadaşa.

#1 - 30.07.2023 20:05
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 30.07.2023 23:33
Savunma : Hiçbir şekilde bilerek isteyerek kendisini düşürmedim ve şahısla "Kadın gibi sürme " ifadesinden sonra rolsek olarak kinlendim ve karşıma çıktığı zaman kendisini IC olarak tanıdım ve onun üzerine kendisinin kullandığı ifadeyi kullandım, ama hiç bir şekilde aracını kasten düşürmedim kasten düşürdüğümü belirten kanıtı varsa iletmesini/eklemesini rica ederim.Evet o an türkçe kelime kullandım daha önce yabancı temalı bir roleplay'da aşırı fazla oynamadım bu alışma sürecinde türkçe kelime kullandığım için kusura bakmayın arkadaşlara OOC olarak bir kin beslemedim.Kendilerine agresif rol yaptım gibi gözükmüş olabilir öyle gözüktüyse kusura bakmayın.İyi roller.

#3 - 31.07.2023 14:21
@Qesta Bu seferlik sizi uyarıyorum, daha dikkatli oynayın lütfen.