Konu: [30.07.2023 - Aleksandr Petrov Gilbero Cali]Fear-rp yki pm tehdit-hakaret  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.07.2023 02:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @STCGOLD - @emrevanderlinde

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Charlie Costa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Fear rp-Yki-pm tehdit hakaret

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: aktif mekanda brwala girdi ve olaylar ondan sonra gelişti ss

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): ss'lerin kalitesi neden düştü anlamadım banlanmalı şahıslar

« Son Düzenleme: 30.07.2023 16:45 TestereXd »

#1 - 30.07.2023 02:34

#2 - 30.07.2023 09:22
@emrevanderlinde 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin lütfen.

#3 - 30.07.2023 14:11
Bu anlatacaklarımın bende kanıtları yok o yüzden şikayet açılmasını bizzat istedim. Olaya gelecek olursak ;
Olay gece bir mekanda başladı. Yanlış hatırlamıyorsam bir parti olması lazım. Gilbero Cali isimli karakterle Aleksandr Petrov isimli karakter olarak oraya gittik. Mekanın içinde arkadaşlarla bir sürtüşme yaşandı ve birden bize saldırmaya başladılar. Ben kendimi koruma amacıyla saldırdım ama canım az olduğu için düştüm. Geri kalktığımda Gilbero'yu alıp mekandan çıkacaktık ve bu arkadaşları gördük. Sizinle dışarıda konuşacağız dedik amacımız konuşmaydı ve dışarı çıktığımızda birinci rol hatasını kavga rolü bitmiş olmasına rağmen devam ettirerek yaptılar. İkinci rol hatası ise kapıdan çıktığımda oyun bugını kullanarak benim hareket edemediğim zamanda birden saldırarak yaptılar ve karakteri yeniden düşürdüler. Kalktığımızda ise bunların arabasını gördüm ve rol bittiği için yaptığı rol hatasını açıklamak için takip ettim. Sonra motorumdan Gilbero ile indik ve konuşurken bunlar kavga rolünü devam ettirmek istedi ve bende "Bu işin sonunu ikimizde biliyoruz saldıracaksanız saldırın yoksa rahat bırakın" dedim. Sonra üçüncü hatayı yapıp bir arkadaşlarını çağırıp bizi tabanca ile vurarak yaptılar. Sonra karakterlerimizi silah zoru ile bir helikoptere bindirdiler ve san fierro'da bir evin çatısına attılar. Birinci ve üçüncü SS'deki hatayı anlayamadım açıklarsa savunmamı yaparım. İkinci SS'e gelecek olursak Pm'den yazdığım şey mekandan çıktığım sırada bana saldırmaları üzerine oyun bug'ını kullandılar ve bende dursaydınız canımı yenileseydim oyun bugını kullanmayın anlamında yazdım ve ben konuşmaya çıkmıştım ama saldıracaklarını biliyordum kendileri tuzağa düştüler ayrıca sonundaki "aq" kelimesi şahıslara küfür anlamında kullanılmamıştır ortaya söylenmiş bir laftır hiçbir şahısa söylenmemiştir. Anlattığım olayın aksi bir durum mevcutsa şikayetçi taraftan kanıtlarını atmasını talep ediyorum aksi türlü kendimi haklı görüyorum. Sunulan diğer kanıtlara (varsa) göre savunmama eklemeler yapacağım. Sonuç olarak ne onaylı hood'da brawl'a girdim ne de pm'den hakaret tehdit mevcuttur.

#4 - 30.07.2023 16:45
@emrevanderlinde 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin lütfen.
ihlalleri Gilbero Cali'de var oda savunmasını yapabilirse iyi olur

#5 - 31.07.2023 14:36
savunmalar bittiyse sonuçlanabilir

#6 - 01.08.2023 05:41

#7 - 01.08.2023 12:05
Merhaba @emrevanderlinde savunma geçerli.

Pm konusuna değinirsek tek seferliğine uyarıyorum. Pm konusunda dikkatli olmalısın.