Konu: [27.07.2023 - Khalin_Terrell] Birlik Liderine karşı aşağılayıcı rol  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2023 00:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khalin_Terrell - @isotcu sinan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gregor_Morris, Alfonso_Miller

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.07.2023 - 00:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
İllegal Birlik Liderine karşı aşağılayıcı rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İdlewood mahallesinde birkaç arkadaş ile konuşmaya gittik onlar orada yoktu gidecekken  Khalin adlı karakter bizi yanına çağırdı ardından neden geldiğimizi vs. sordu ve bir konuşma döndü. Ardından silah almak istediğini ve fiyatını sordu. Arkadaşa bilgi verdik Daha sonra Karakterimin ensesinden tutma, küçük düşürme ve tokat atmak gibi aşağılayıcı eylemler sergiledi. Karşılık verip Brawl başlatmadım SürekliRP kavramına uymak için. Şahsı PM üzerinden de uyardım ancak bu davranışlarına devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Video kaydıda mevcut ve ek olarak Şahıs Idlewood birlik üyesi değil.

« Son Düzenleme: 27.07.2023 00:24 Riarx »

#1 - 27.07.2023 00:28
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 27.07.2023 00:39
öncelikle iyi roller diliyorum, kankiler şimdi idlewood'un nasıl bir ghetto içinde olduğunu biliyorsunuz. nesillerdir florida'nın doğusunda zencilerin elinde. düşünsenize mahallenizin yerlisi olduğunuzu ve çeteci olduğunuzu, bir grup beyaz arabalarını sokağa baştan aşağıya park etip size "oyuncak var, şeker var ister misin, sevkiyat var" diyerek ticaret teklif ediyor. bir diğer deyişle sokağınızda satış yapıyor, bu istanbul rp anlayışınızdan vazgeçin. r20 değil ister kılık değiştirmiş george kennedy olun tavır aynı olur arkadaşlar. sokağa yaklaşımınız çok yanlış. birlik olayına gelirsek iletilerime bakarsanız 25 sayfamda idlewood içinde bulunuyor. şuan sistemde birlikte olmamamın sebebi yönetimim şuan jailde ve çıktığı vakit alacak. dilerseniz birlik yönetimime danışabilirsiniz, sorabilirsiniz. onun haricinde hiçbir sorun göremiyorum gayet giriş gelişme sonuç şeklinde karşı tarafın rol zevkini bozmadan yaptım rolümü. arkadaşlar rolü ooc anlayıp alınaraktan şikayeti açmış belli. daha önce mahalle slangı ve jargonu görmemişler belli. neyse daha fazla konuşmayacağım bunu yetkililere bırakalım. vice roleplay yönetimine şimdiden vereceği karar için teşekkür ediyorum.

#3 - 27.07.2023 12:05
Öncelikle biz Idlewood'a direk mal satıyoruz vs. diye gelmedik. IC olarak rolümüz olan sık sık bizim garajda da takılan üç dört kişilik bir grup vardı orada onlarla konuşmak, rol yapmak için geldik. Onları göremedik giderken benim telefonum çaldı. Telefonda bir ortağımla ticaret konuştuk. Daha sonra sen bunu duyup Beyaz ceketli diye bağırarak beni yanına çağırdın. Ne sattığımı vs. sordun. O anda sistemsel birlikte değilim dedin, olabilir zaten gelipte ben ona bakmıyorum. Rol içerisinde diğer mahalledeki kişilerde vardı bu arkadaş sizden mi diye sordum ve kimse bir cevap vermedi Sen de dahil. Rol içerisinde bana belirttiğin tek şey Evin senin olduğu. OOC konusuna gelirsek ortada hiçbir OOC durum yok. Sadece sana bunu yapmaman gerektiğini yazdım ve rolüme devam ettim.

#4 - 28.07.2023 21:03
kanka hala yedigin kaba pisliyosun sana aynisini yukarda anlattim senin arkadaslarin oyuncak satmak için geldik falan dedi. üstelik evimin sistemsel olarak görmesen İC ona bile inanmıyacaksın OOC oynamaktan başka yaptıgınız yok dostum. evimin önüne sürüyle araçla gelip, mahallemde satış yapacaksınız; buna izin veremeyiz. burası ghetto dostum, slanglara ve jargona hazırlıklı olmalısın. iyi günler dilerim, daha fazla sana yanıt atmayacağım anlamıyorsun cünkü

#5 - 28.07.2023 22:01
Dost benim söylediğim şeyler dışında herşeyi yanıtlıyorsun.
Sürü olarak oraya gelmedik, üç kişiydik senin yanına da gelmedik. Biz oradayken sen bizim yanımıza geldin (Bizim gittiğimiz sırada)
OOC konusuna takmışsın kendi anlattıklarında bile OOC olan hiçbirşey yok? Kendi söylediklerinle çelişiyorsun. Diyorumki sadece IC olarak evimin önündesin dedin, hangi ev senin veya gerçekten seninmi hiç bakmadım. Yukarıda yazmışımki oradaki arkadaşlara da sana da sorduk ama kimse senin o mahalleden olduğunu söylemedi, kendinde söylemedin. Mahallede olan diğer kişiler ile öncesinde böyle bir rolümüz oldu onlarla konuşmaya geldik. Sen balık gibi konuya atlıyorsun sonra önce itmeler, hakaretler, aşağılamalar ve tokat. Rol anlayışın güzelmiş, ghetto takılmaya devam.

#6 - 28.07.2023 22:02
Artık şikayet bir sonuca varırsa sevinirim, Bir ihlal var ise cezalandırılabilir, eğer bir ihlal yok ise IC rolümüzü de buna göre şekillendireceğiz.

#7 - 31.07.2023 14:01
Merhabalar, savunma yapan arkadaş haklı evet ghetto da istediğin şekilde git adamların sokağında bir şey satman yanlış fakat bazı kurallar çerçevesinde oynuyoruz bu sebeple ceza alacaksınız.