öncelikle iyi roller diliyorum, kankiler şimdi idlewood'un nasıl bir ghetto içinde olduğunu biliyorsunuz. nesillerdir florida'nın doğusunda zencilerin elinde. düşünsenize mahallenizin yerlisi olduğunuzu ve çeteci olduğunuzu, bir grup beyaz arabalarını sokağa baştan aşağıya park etip size "oyuncak var, şeker var ister misin, sevkiyat var" diyerek ticaret teklif ediyor. bir diğer deyişle sokağınızda satış yapıyor, bu istanbul rp anlayışınızdan vazgeçin. r20 değil ister kılık değiştirmiş george kennedy olun tavır aynı olur arkadaşlar. sokağa yaklaşımınız çok yanlış. birlik olayına gelirsek iletilerime bakarsanız 25 sayfamda idlewood içinde bulunuyor. şuan sistemde birlikte olmamamın sebebi yönetimim şuan jailde ve çıktığı vakit alacak. dilerseniz birlik yönetimime danışabilirsiniz, sorabilirsiniz. onun haricinde hiçbir sorun göremiyorum gayet giriş gelişme sonuç şeklinde karşı tarafın rol zevkini bozmadan yaptım rolümü. arkadaşlar rolü ooc anlayıp alınaraktan şikayeti açmış belli. daha önce mahalle slangı ve jargonu görmemişler belli. neyse daha fazla konuşmayacağım bunu yetkililere bırakalım. vice roleplay yönetimine şimdiden vereceği karar için teşekkür ediyorum.