Konu: [25.07.2023] Jeffery_Rodriguez - CJ, Emotesiz İşlem  (Okunma sayısı 85 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2023 12:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeffery_Rodriguez @PaulNazione
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dimitriyev_Zakharov @Berkcelep

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CJ, Emotesiz İşlem

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah sabah kiraladığım motorla sunucuda geziyorum. Arkadaşlarla karşılaştık ikisi bir motorda geziyordu daha sonra kovalamaca tarzı takip ederek bir süre beraber gezdik. İkisi birbirine CJ atıp motordan düşürüyordu sürekli motor durunca. Bende birisi arkada kalınca alayım dedim diğerinin yanına götürürüm diye o sırada Dimitriyev karakteri "Hey, hey!" diye seslendi. Bende durdum o sırada Jeffery karakteri gelip bana CJ attı orasının SS'ini yakalayamamışım ama sonraki pm konuşmalarımızdan arkadaşın CJ atıp emote bile vermeden hırsızlık rolüne giriştiği üstüne üstlük yalan söyleyip ihlaline devam ettiği görülebilmekte. Arkadaşı pmden uyarırken "Sen araca binerken emote mi atıyosun kanka?" gibi saçma sorularda soruyor, hırsızlık rollerinin nasıl işlediğini arkadaşa öğretmek isterim bana bir şekilde ulaşırsa belki aklı başına gelir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın yaptığının ihlal olduğunu pmden uyardım eğer uyarıyı dikkate alıp role düzgün bir şekilde devam etseydi sorun yoktu ama inkar etmeye ve ihlale devam etmeye kalkınca bende şikayet açarak kendisine uyarıda bulunulmasını istedim. Gereği yapılsın.

#1 - 25.07.2023 14:28
Dostum aracını tamir etmek için pizzadaki tamire götürdüm geleydin alsaydın.Benim olmayan aracı nasıl açayım dedim inanmadın.

#2 - 25.07.2023 14:50
pm de ne dediğin açık açık gözüküyor dostum, pm de igs diyordun bari burda dediğin tutsun şimdide pizza diyorsun

#3 - 25.07.2023 17:15
igs nin yakınlarında tamirci yokmu kankam??

#4 - 25.07.2023 17:16
o zaman gel 1 saatlik kiralık motor paranı vereyim.?

#5 - 25.07.2023 19:02
Karakter cezalandırılacak.