Konu: Karim_Soleymani + Khalil_Alizadeh. Aktif rolde q Mix kural ihlali.  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2023 19:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Karim_Soleymani @Geben meine Tabanca  Khalil_Alizadeh  @bestgunslinger

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif Rolde q

Alıntı
Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ic'de bir anda rol yaparken, kişiler (/me uyumaya gider.) Gibi şeyler söyleyip bir anda, /q atıp rolü yarıda kesiyor.
(https://www.hizliresim.com/rbmj3jz) Şurada gördügünüz üzere, Todd Roth ve Archie_Thompson arkadaşlarim ile rol çeviriyor. Ic rolde, /Pekala, sizi içeriden çıkarken gördük. Sizden birkaç şey istiyeceğiz./ Gibi bir söz söylüyor, bu demek oluyor ki benim rol yaptığım işletme içerisinden bahsediliyor. Bir anda nasıl olduysa, içeride beni kaçıran arkadaşlar, içine bir his doğdu sanırım. Beni kapı dışarı etmeye kalktı, rolüme devam ederken bir anda tekrardan vurdular. Sonrasında ise dediğim üzere, /q atarak oyundan çıkış sağladılar. Arkadaşlar ooc'den konuşuyor sanırım. Anlam veremedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): OOC'kin yapıp, ıcde bomboş roller sergilemeyelim lütfen.

« Son Düzenleme: 23.07.2023 19:44 riporti666 »

#1 - 23.07.2023 19:49
Gece geç saatlere geldiği için sizi esir rolünden serbest bıraktık ve çıkış yaptık, bunun neresinde /q var anlamadım? Chatte de uyuyacağımın rolünü yapmışım hayatımda yediğim en saçma şikayet bu olsa gerek.

#2 - 23.07.2023 19:51
Esir rolün bitti 2 dakika boyunca orada dikildin, seni serbest bıraktık sistemsel içeriden çıkmadın. Biz de oyundan çıktık, uykumuz geldi. Seni emotelerle dışarıya çıkarttım zaten istiyorsa admin arkadaşlar atabiliriz. İyi günler aktif rolde bir qluk durum yok
« Son Düzenleme: 23.07.2023 19:53 bestgunslinger »

#3 - 23.07.2023 20:06
Ek olarak belirteyim, arkadaşı defalarca mekandan atmak istedik fakat çıkmadı bizi sürekli oyaladı. Diğer arkadaşları gitti fakat bu 'yürüyemiyorum' tarzı roller yaptı, buna karşı üç kişi tutup kapıdan dışarı fırlattık yine mekandan çıkmadı en sonunda mekanın kilidini açıp yatma rolü yaparak oyundan çıkmak durumunda kaldım, kimsenin retarted saçma rolleriyle uğraşamam saat 04:30'a gelmiş adam hiçbir role uymuyor ne yapayım başında nöbet mi tutayım, attığın ekran görüntüsünde bile durum açıkca ortada yaralı süren dolmuş çık git işte, düştüğün için bizi toxicliyorsun. Mixing diyerek ne demek istediğini de pek anlamadım hepimizin ses kaydı varsa atabilirsin, boş şikayet açma.

#4 - 24.07.2023 10:20
Savunmalar yeterli.