Konu: Bobby Allen - 21.07.2023  (Okunma sayısı 102 defa)

#0 - 21.07.2023 02:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bobby Allen @riporti666

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Flame  @ozan the great 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.07.2023 - 01.27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Hatalı emote

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile rol dahilinde karşılaştık ve geçmişte olan rolü hatalı emote ile role yansıttı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli ceza alınması.

#1 - 21.07.2023 02:52
Hatalı emot, support 4 doğrulanması. @ByRevenge 

#2 - 22.07.2023 17:13
24 saatten uzun bir süre geçti ve kişi savunma yapmadı. Sonuçlanabilir.

#3 - 22.07.2023 17:16
Admin bana savunma yap diye birşey demedi kardeşim, kafan mı güzel senin? Kendi kendine triplere girmişsin, admin beni etiketlememiş 24 saat içinde savunmanı yap diye. Kalkmışsın kendi kendine, uzun süre geçti savunma yapmadı. :D Allah için bi sus ya

#4 - 22.07.2023 17:17
Attığım emote üzerinde gerektiği kadar yorum göremiyorum, senin ile iki gün öncesinde yaptığımız roldeki konuşmada, son olarak sözü ben söyleyip rolü kesmiştim. Doğal olarak en sonra ben konuştuğum içinde Artem karakteri, susmuş bir şekilde kaldı. Bu konuyu kendi çete üyelerimede, IC şekilde anlatmıştım onlarında haberi vardı. Olaylara hakim olan çete üyelerine, seni afişlemek için, emote üzerinde "susan Artem" gibi bir söz kullandım. Doğal olarak, bu rol IC'de işlendi, "Artem'e bakınır yerine," "Dün susan artem'e dedim," Bir yorum yaptığımı tekrardan düşünmüyorum, + olarak emote üzerinden, yorum yaparak konuşma kavramının nasıl döndüğünü bilmem, şahsi düşüncem olursa emote üzerinde, bir yorum göremiyorum. Fazla uzatmak istemem, bir hata yaptıysam gerekli ceza verilsin yada uyarı bir sorun olmaz, gerekli işlemi şikayete atanmış yetkiliye-admine bırakıyorum. İyi roller ve güzel günler.

#5 - 22.07.2023 17:20
İlk önce "bi sus ya" gibi üslubunu afişe edecek şekilde konuşmanı tercih etmem. Sana bir şikayet açıldıysa savunma yaparsın, yetkili yazmadı oydu buydu diye gevelemene gerek yok. İleti gelmeyecek, sonuçlansın.

#6 - 22.07.2023 17:35
Merhaba,

Bobby Allen karakteri Hatalı Emote Kullanımı ihlalinden ceza alacak. Emotelerinize bu şekilde yorum katamazsınız ve karşı tarafı küçük düşürecek veya onlara karşı laf atabilecek emoteler veremezsiniz. Aynı zamanda forumda ki üslubunuza da dikkat edin, şikayet kapatıldı. @riporti666