Konu: [TELEVICE] Müzisyen Michelle Yakel: İfade Özgürlüğünü Şarkılarına Yansıtıyor!  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.07.2023 12:16

MAGAZİN NABZI
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
                                                        #vicenews #onlytrue #save       
GÜNLÜK HATIRLATMA: Zamanın değerini bil, çünkü zaman asla geri dönmez.

Başarılı Kanadalı Müzisyen Michelle Yakel

Ontario, Kanada'nın yetenekli müzisyenlerinden Michelle Yakel, kendi tarzını oluştururken müzikle büyüdüğünü ve hayatının büyük bir kısmını bu tutkuya adadığını söylüyor. Genellikle soft-core, rock-pop tarzında şarkılar yapan Michelle, şu ana kadar ülkesinde bir albüm çıkardı ve kısa süre içinde uluslararası bir albümle hayranlarının karşısına çıkmayı hedefliyor.

"Polis Memurlarının Üniforma Üstündeyken Vatandaş Olmadığını Düşünüyorum."

Zorluklarla başa çıkmak için özgün bir yaklaşımı olduğunu belirten Michelle, üzerine gittiği ve mücadele ettiği zorlukları şarkılarında bulduğunu dile getiriyor. Her bir şarkısında birçok hikaye ve duygu barındırdığını ifade ediyor ve dinleyicilere kendini ifade etmeyi ve özgürlüğü savunmayı önemsemeleri çağrısında bulunuyor. İşte Michelle'nin zorluklarla başa çıkmak için söylediği sözler;

"Ne tür zorluklar olduğuna bağlı, eğer beni etkileyen bir şey ise- üzerine giderim. Elimden ne gelirse ortaya koyarım. Ama bazı durumlar oluyor ki elden bir şey gelmiyor, bazen de yalın ayak ters yöne koşmak gerekiyor yanlış mı düşünüyorum sen söyle. Şarkılarımda buluyorum genelde zorlukları. Kendime çıkarttığım zorluklar, her bir şarkıda onlarca hikaye var-  dinleyen kaç tanesini anlıyor, ya kaç tanesini hissediyor? Her bir cümlem bir zorluklarla ifadesi  bu yüzden ifade özgürlüğünü sonuna kadar savunan biriyim ki, böyle bir şehirde bu çok gerekli. Daha dün polisin teki geliyor sokağın ortasında anayolda bana çarpıyor ve beni tehdit ediyor. Bu zorlukla şu anda başa çıkamıyoruz mesela, neden? Neden çekip gitmeyi tercih ettim haklısın diyip. Polis memurlarının üniforma üstündeyken vatandaş olmadığını düşünüyorum. Ben buyum beğenen beğenir, beğenmeyen ya polistir ya polis sevicisi. Ama ifade özgürlüğünü sonunda başaracağız. Biraz anarşi yanlışı görüleceğim bu röportajdan sonra. Pek de yanlış bir tanım olmaz bu benim için doğrusu. "

Michelle Yakel Uyuşturucu Kullanımını Savunuyor mu?

Başarılarına rağmen, Michelle'ı uyuşturucu gibi kötü alışkanlıkların zorladığı ve mücadele ettiği dönemler olmuştur. Bu deneyimlerden ders çıkaran genç müzisyen, her şeyin dozunda olmasının önemini vurguluyor. Michelle uyuşturucunun dozunda kullanılması gerektiğini mi savunuyor?

"Uyuşturucudan çok zorlandım. Birçok şeyi kullandım, ve bunlardan pişmanlık duyduğum da oldu duymadığımda. Ama bazı şeyleri dozunda bırakmayınca, insanı ne kadar mahvettiğini anlıyorsun. Her şey dozunda güzel."
Michelle Yakel'in Ünlülere Söyledikleri ve Son Sözleri!

"DJ'ler dans etmeyi sevenleri etkiliyor, ancak şarkıcılar şarkılarıyla dinlenir. Ben bir sanatçıyım ve müziğimi gerçek ve duygusal bir şekilde ifade etmeye özen gösteriyorum. Bu yüzden beni dinlemek isteyenler, benim samimi ve içten şarkılarımı takip edebilirler. Şehirdeki diğer yetenekli isimlerle zaman içinde kendi alanlarında yarışabilirler.

Yakında çıkarmayı planladığı yeni albümü için heyecanlı olan Michelle, dinleyicilere şimdiden şarkılarını dinlemelerini tavsiye ediyor. Şarkılarının partilerde değil, daha çok derin duygular hissetmeyi bilen insanlar için olduğunu belirten müzisyen, sadece anlayacakları insanların onu dinlemesini istiyor.

Michelle Yakel'in şehirde heyecanla beklenen yeni albümünün, dinleyicilere duygu dolu ve özgün bir müzik deneyimi sunacağı kesin. İfade özgürlüğünü şarkılarına yansıtan bu yetenekli sanatçının izleyicileri, onunla kendilerini özdeşleştirme fırsatını kaçırmamalı."

M
A
G
A
Z
İ
N
HABER

TELE
VICE.
EDİTÖR
Celia Harrison
HABER
Celia Harrison
KAMERA
TELEVICE

Celia Harrison
Vice Media Group Yönetim Üyesi

Celia Harrison 22 Haziran 1992 yılında İtalyanın Milano şehrinde dünyaya gözlerini açtı. Genel olarak kendinin hazırlayıp sunduğu yayınları yaparak ön plana çıkmaktadır. Celia, Milano University habercilik bölümünden mezun oldu ve stajını İngiltere London Live departmanında tamamlayarak Vice Şehrine geldi ve Vice Media'ya transfer oldu. Vice Media ekranlarında gözükmeye devam ediyor.
SOCIAL: CeliaH

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice Media Group & Valachi Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
« Son Düzenleme: 26.07.2023 12:20 T3yf1k »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 26.07.2023 12:18

TELEVICE'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://www.vice-rp.com/forum/index.php?board=383.0][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/1067388039317438474/1110842834656964659/televice_yorum_banner.png[/img][/url]

[size=14pt][b]Rumuz:[/b][font=chakra petch] N/A [/size]
[size=14pt][b]Yorum:[/b][font=chakra petch] N/A [/size]
« Son Düzenleme: 26.07.2023 12:27 the batuhan batrix »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 26.07.2023 12:28

Rumuz: kimse kendini vazgeçilmez sanmasın
Yorum: biri gider biri gelir... michelle, seni yükselteceğiz kızım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 26.07.2023 13:01

Rumuz: shitlord
Yorum: bu sehrin "basarili" kelimesini kullanmayi ogrenmeye ihtiyaci var sanirim ya, onune gelen basarili oluyor  :garip:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok