Konu: [18.07.2023 - Klara Lloyd] YRB, NOOB DM  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2023 19:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Merhum - Klara Lloyd

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bobby Allen, Edgar Foreman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18/07/2023 19:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yetersiz rol bilgisi, noob dm.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'da Elegy ile duran Klara Lloyd'un yanına gittim, bagajı açık olunca bagajın açık dedim, bana agresif rol yaptı durduk yere, canının dolu olmadığını görünce gidip canını doldurdu, birkaç sokak sonra beni bulup saçma sapan bir emoteyle carjack atıp araçtan indirip beni dövmeye kalktı, hem de bu sırada ben afk iken kendi kendine rol yaptı. Tamamen low rp örneğiydi. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Chatloga bakarsanız ilk sste Idlewood'da yaptığımız rolü görürsünüz.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Böylelerinin sunucuda barınmaması gerek diye düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 18.07.2023 19:47 beckardi »

#1 - 18.07.2023 20:40
Merhaba,

Savunmaya başlamadan önce söylemek istediğim bir kısım var, arkadaş bana şikayet üzerinden Yetersiz Rol Bilgisi yaftası yapıştırıyor, insanlar rol bilmeyebilir ancak ben rol bilgisi yetersiz olan bir oyuncu değilim. Kanıtlarda bıraktığı ekran görüntülerine bakılınca sunucu içerisinde yasaklı olan Müslüman rolünü yapmaması gerektiğini, dile yansıtmamasının yanında; "Ya Sabır" denilmeyeceğini bilmesini gereken, çok rol bilen arkadaş kendince insanlara rol biçiyor.

Role gelecek olursak; Reklamlar üzerinde Idlewood kısmında sosisli satıldığını gördüm, rol yaptığım hastaneden çıkıp sosisli yemeye gittim, orada rol yapan insanlarla tanışıp rol yaparken samimi arkadaş rolü canlandırıp birbirimizle şakalaşıyorduk, karakterim gerilmişti ve durduk yere bir sebep yokken bu arkadaş karakteriyle çıkıp geldi ve üzerine bağajın açık gibi bir rol yapınca gergin olan karakterim bu arkadaşa patladı, üzerine de bu arkadaş karakterime "aptal" hakaretini savurdu, ben de aşağıya inmesini söyleyince aracıyla beni ezdi ve kaçtı. Daha sonra arabamla gezerken bu kişiye rastladım ve beni ezdiği için karakterim gerilmişti, ona saldırmak istedim ancak arkadaş rolden kaçarak küfürler ve hakaretler savurdu, role yaklaşmayıp bütün rol keyifimi kaçırdı. Bu şikayeti açıp yalan yanlış ekran görüntüleri paylaşmış, ekran görüntülerinde sadece chatlog var ve hiçbir şey ifade etmiyor, yönetimi kandırmaya çalışıp, saçma roleplay sergilediği için ceza alırsa sevinirim, teşekkür ederim.

#2 - 18.07.2023 20:56
Her iki tarafı da bu seferlik uyarıyorum, tekrarında ceza alabilirsiniz.