Konu: Power Gaming, Bekhan Dzhokharov  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2023 22:53
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bekhan Dzhokharov  @guxway

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kristina Mcfadden

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2023.07.18 - 22.33.14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Power Gaming

3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
- Herhangi bir rol yapmadan bir mülkün, eşyanın sistemsel satışını yapmak
- Rol yapmadan karakterleri gasp etmeye çalışmak
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
- Hastanede doktor varken koşarak /tedaviol yazıp çıkmak
- Restoran/bar/cafe, yemek tezgahı vb. yerlerde stoktaki ürünleri rolsüz satın almak veya satmak

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Bana küfürler ve mermiler saçtı!

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/zsub4f

Ek açıklamalar(varsa): Power Gaming'de savunan taraf emote vermeden çekebilir diyor ben adama hiçbir türlü fiziksel saldırıda bulunmadım ve emote vermeden silah çekiyor gerçekten böyle kişiler olduğu sürece rol yapılmaz hale geliyor.

#1 - 18.07.2023 23:25
@guxway arkadaşımızın hesabı çalındı şu an, başka kişi var.

#2 - 18.07.2023 23:28
Ben gerekli cezayı almasını istiyorum hesabını çaldırması benim problemim değil, gerekli insiyatifide göstermeyeceğim.

#3 - 19.07.2023 00:17
1 hesap çaldırması diye bir şey yok, şu an sunucudaki çoğu kişinin hesabı çalınıyor
2 şablon yanlış

#4 - 19.07.2023 00:42
Ben gerekli cezayı almasını istiyorum hesabını çaldırması benim problemim değil, gerekli insiyatifide göstermeyeceğim.
Sana sorunu üteleyen olmadı, dost. Şu an karakterde başka bir kişi var, trollüyor veya DM atıyor. İnsiyatif senlik değil, adminlere layık bir sorumlululk, kararı adminler verecek. Arkadaş şu an hesabı kurtarmaya çalışıyor, gerekli ticketları açtı.

#5 - 19.07.2023 12:17
Hesap çalınması durumunda instiyatif gösterilebilir ek olarak şablon yanlış. K&A.