Konu: William_Proust DM  (Okunma sayısı 157 defa)

#0 - 09.07.2023 19:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William_Proust @Pondicherry

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.07.2023 19.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaldırımda yürüyordum emotesiz şekilde sıktı düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://streamable.com/sfhhcn

Ek açıklamalar(varsa): Sıktı artık Pondicherry'in bu acemilikleri

#1 - 09.07.2023 20:02
iyi yalamışsın yeri. savunma gelir sonra. sıkılmadın bu algı oyunlarından

#2 - 09.07.2023 20:04
😱😱😱 dostum yeri yalamışım

#3 - 09.07.2023 20:34
Selamlar. Bu şikayete video upload etmek için harcayacağım internete yazık, en gerekli olanını upload edip detaylı bir savunma yapıyorum. Sevgili Yusuf41 mutantlığına daha önce de belirttiğim gibi ara ara spawn olup beş aydır devam ediyor, sorun değil.
Spoiler: GösterGizle
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=144784.msg1018233#msg1018233

Alıntı
Ortalama 2-3 aydır seninle uğraşıyoruz, periyotlar hâlinde oyuna spawn oluyor, iki toksik hareket sergileyip layığını bulduktan sonra forum köşelerinde algı oyunları çekmeye çalışıyorsun.

Olay(-lar)a dair ekran görüntülerim eklerdedir:
Nasıl bir tip olduğunu bildiğim için video kaydımı açıp hiç uğramadığım kumarhaneye uğruyorum ve dönen otuz saniyelik oyunu izliyorum. Sonrası ekran görüntüsündeki chat logunda iyi gözüküyor.

Vurulup, buga düşüp, yolladığımız rapor yönetici tarafından karşılandığı için tekrar yanımıza tp olduktan sonra AFK taklidi yapıyor. Fazla moron.

En bombası burada.

Kendince ip cambazlığı yapıyor, Marcus Clifford bir süre hood civarındayken güya bize kayıp yaşatacak. 3 iq bile değil bu hareket.

Layığını buldun.

Bir de utanmadan algı oyunu çekebilmek için /sonreklamlar atıp kayıt açıyor. XD

Sevgili Yusuf41'in buna benzer algı oyunlarına dair birkaç link bırakıyorum, ilgilenecek yönetici bunları incelerse ne denli bir mutant olduğuna karar verebilir. Sonrasında da kişinin akıbeti hakkında bir karar verir. Ek bir şikayet açmakla uğraşmayacağım, hangi cezayı alırsa alsın akıllanmayacağını biliyorum. Anne babasına sabırlar diliyorum, sevgiler.

#4 - 10.07.2023 09:11
Savunma yeterli, @Pondicherry üslubunuz hakkında son kez uyarılıyorsunuz, tekrarında ağır bir yaptırım uygulanacak.