Selamlar. Bu şikayete video upload etmek için harcayacağım internete yazık, en gerekli olanını upload edip detaylı bir savunma yapıyorum. Sevgili Yusuf41 mutantlığına daha önce de belirttiğim gibi ara ara spawn olup beş aydır devam ediyor, sorun değil.
Olay(-lar)a dair ekran görüntülerim eklerdedir:
Nasıl bir tip olduğunu bildiğim için video kaydımı açıp hiç uğramadığım kumarhaneye uğruyorum ve dönen otuz saniyelik oyunu izliyorum. Sonrası ekran görüntüsündeki chat logunda iyi gözüküyor.
Vurulup, buga düşüp, yolladığımız rapor yönetici tarafından karşılandığı için tekrar yanımıza tp olduktan sonra AFK taklidi yapıyor. Fazla moron.
En bombası burada.
Kendince ip cambazlığı yapıyor, Marcus Clifford bir süre hood civarındayken güya bize kayıp yaşatacak. 3 iq bile değil bu hareket.
Layığını buldun.
Bir de utanmadan algı oyunu çekebilmek için /sonreklamlar atıp kayıt açıyor. XD
Sevgili Yusuf41'in buna benzer algı oyunlarına dair birkaç link bırakıyorum, ilgilenecek yönetici bunları incelerse ne denli bir mutant olduğuna karar verebilir. Sonrasında da kişinin akıbeti hakkında bir karar verir. Ek bir şikayet açmakla uğraşmayacağım, hangi cezayı alırsa alsın akıllanmayacağını biliyorum. Anne babasına sabırlar diliyorum, sevgiler.